OFFzt látom, hogy te vagy a multis fps felelős. Az összes ilyen témájú galériát te fotóztad össze.
Lehet, hogy mégis maradok egyelőre a CS: S-nél meg a Gmodnál. Még azokat sem untam meg.
Éljen! És igen, mikor megvettem, volt hozzá source SDK is!!! Juhéé!!!
(Meg mondjuk ha a Garry's mod működik CS: S-sel, más modok miért ne tennék ugyanezt.)
Eyébként jó mod a Pirate, Vikings&Knights? Mert most éppen filózom a letöltésén...
Szerintem mindenképpen vess rá egy pillantást menet közben! Nekem bejött, bár most a Pilotable Strider mod-ra kattantam rá nagyon! Vezethető 3 lábú lépegető!!! RLZ
(Meg mondjuk ha a Garry's mod működik CS: S-sel, más modok miért ne tennék ugyanezt.)
Eyébként jó mod a Pirate, Vikings&Knights? Mert most éppen filózom a letöltésén...
Először is Bocsánat hogy ide írok De itt talán előbb kapok infot mint ha a HL 1-es topicba ( oda is írtam de itt talán gyorsabb)!
Tudtok ajánlani valami Jó Singleplayer modot a HL 1-hez?
Mindenkép Singleplayer legyen!
A poker 646-ot most vittem végig!
Az Nagyon Tetszett!
Nem vagyok admin, és nem adok felkiáltójelet, pedig ezért elméletben lehetne.
Csak az Ő (haverod) accountjával tucc belépni, de a bejelentkezést IP és e-mail alapján ellenőrzi, ezért esélyed sincs rá hogy felrakd magadnál. Ezt az illegális másolatok ellen hozták létre, de szerintem nem valami igazságos, mivel még, bármilyen hihetetlen, él e földön olyan ember, akinek nincs netje. De azt is hozzá kell tennem, hogy nem sikerült ezzel se megállítani az illegális Hl 2 EP 1-eket. Több ezer helyről gond nélkül le lehet szedni, nem bonyolult feltörni, de ezt nem részletezem.(Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, csúnya dolog a warez, én is mindig megveszem teljesbe a gémeket, ti is tegyétek-e bölcs, okos, megfontolt cselekedetet)
UI.: a magyar HL 2 képregény létözik mán és ha igen, hunnan löhet leszödni.
van magyar verzió(nem rég csináltam kb két honapja) de még nincs fent sehol kb még két hét és megnyilik a hlmodok.hu és azon már fent lesz az első rész aztán hetente az ujabb epizódok (még csak az első rész van teljesen átvizsgálva az irási hibák szempontjábol azért lesz csak az első fent)
Lenne egy kérdésem:
Az történt, hogy a haverom megvette a HL2:EP1-et, feltette, aztán letörőlte és odaadta nekem, hogy neki nem kell. Nos én fel szeretném telepíteni de nem engedi. Azt írja, hogy a kód már regisztrálva van a steam-en. Tudok valamit tenni? Jó lenne ha tudnátok segíteni.
Nem vagyok admin, és nem adok felkiáltójelet, pedig ezért elméletben lehetne.
Csak az Ő (haverod) accountjával tucc belépni, de a bejelentkezést IP és e-mail alapján ellenőrzi, ezért esélyed sincs rá hogy felrakd magadnál. Ezt az illegális másolatok ellen hozták létre, de szerintem nem valami igazságos, mivel még, bármilyen hihetetlen, él e földön olyan ember, akinek nincs netje. De azt is hozzá kell tennem, hogy nem sikerült ezzel se megállítani az illegális Hl 2 EP 1-eket. Több ezer helyről gond nélkül le lehet szedni, nem bonyolult feltörni, de ezt nem részletezem.(Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, csúnya dolog a warez, én is mindig megveszem teljesbe a gémeket, ti is tegyétek-e bölcs, okos, megfontolt cselekedetet)
UI.: a magyar HL 2 képregény létözik mán és ha igen, hunnan löhet leszödni.
Lenne egy kérdésem:
Az történt, hogy a haverom megvette a HL2:EP1-et, feltette, aztán letörőlte és odaadta nekem, hogy neki nem kell. Nos én fel szeretném telepíteni de nem engedi. Azt írja, hogy a kód már regisztrálva van a steam-en. Tudok valamit tenni? Jó lenne ha tudnátok segíteni.
Éljen! Azt is berakom! Végre magyarul is olvashatja mindenki Gordon Frohman kalandjait.
Remélem, jó fordítás lesz...
ja.... gordon frohman és az enyhén beteges kalandjai, PL: amikor a valamivel kedvesebb
gravenholm-ban szomorkodik amiért nem tud harcolni és épitenek neki egy karton citadellát, kár hogy nem hoszabb de christopher talán folytatja az episode two-val(ha végre kijön kb még két hét)
van olyan verzió de csak ha felrakod a magyarositást az oldal www.magyaritasok.hu a magyarositás teljesen legális! és kompatibilis minden verzioval(eddig)
AMUGY A KÉPREGÉNYT A KÉSZITŐ ENGEDÉJÉVEL LEFORDITOTTAM EGY OLYAN HÁROM HÓNAPJA CSAK EGYENLÖRE JAVITOM AZ IRÁSHIBÁKAT DE UTÁNA FELKERÜL EGY OLDALRA MAJD MEGIROM HOVA
Nincs. De vásárlásnál ez nem okoz gondot a név beírásánál. Tapasztalat!
van olyan verzió de csak ha felrakod a magyarositást az oldal www.magyaritasok.hu a magyarositás teljesen legális! és kompatibilis minden verzioval(eddig)
Hi
Olvastam az oldalon hogy le lehet ingyen tölteteni az Ati tulajdonosoknak
Half-Life 2eathmatch-et úgyhogy letöltötem a steam-ről. Le is jött, játszottam is vele, jó is volt, de nem találom a pályaszerkesztőjét. Ezért megnéztem a steam-et és ott úgy van feltüntetve, hogy jár hozzá az is. Hol lehet ezt beszerezni vagy valahogy elő csalogatni ? PLZ valaki segítsen
előre is köszönet érte!
Az SDK-ra gondolsz?Én úgy tudom,hogy nem jár hozzá.
Hi
Olvastam az oldalon hogy le lehet ingyen tölteteni az Ati tulajdonosoknak
Half-Life 2eathmatch-et úgyhogy letöltötem a steam-ről. Le is jött, játszottam is vele, jó is volt, de nem találom a pályaszerkesztőjét. Ezért megnéztem a steam-et és ott úgy van feltüntetve, hogy jár hozzá az is. Hol lehet ezt beszerezni vagy valahogy elő csalogatni ? PLZ valaki segítsen
Na kezdem megszeretni a HL2-t bár az elején nagyon nem tetszett, de ajándék lónak...na mindegy. Ez a gravigunos fűrészlapdobálós rész nagyon ott van, remélem ezután is ilyen jó lesz. Már annyi motoroztam, hogy azt hittem a GP3-ban vagyok. Ja, és a telepítés....pusztuljon el, egy órát sz..oztam vele, de nem tudtam kikerülni a steam-et, pedig nem szeretek semmi feleslegeset felpakolni.
Nekem maga az 5 CD-vel faló felpakolás(ez a game eredetiben van meg) volt kb 15-20 perc.A Steames meg sok volt..
Na kezdem megszeretni a HL2-t bár az elején nagyon nem tetszett, de ajándék lónak...na mindegy. Ez a gravigunos fűrészlapdobálós rész nagyon ott van, remélem ezután is ilyen jó lesz. Már annyi motoroztam, hogy azt hittem a GP3-ban vagyok. Ja, és a telepítés....pusztuljon el, egy órát sz..oztam vele, de nem tudtam kikerülni a steam-et, pedig nem szeretek semmi feleslegeset felpakolni.
pozandr írta: Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék.
Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani?
Vagy hogy van ez?
Amikor feltelepíted kéri a kulcsot. Ha már fenn vannak, akkor be kell jelentkezni a Steam-be.
Na, ott lesznek a játékok felsorolva, azok közül kiválasztod a neked tetszőt és onnan tudod elindítani!
Ezt írtam az előbb is.
De azért megkérdezed még, pozandr?
Nincs főmenű, se kokárdás szüzek, se zászlóavatás!
A Steam-ben, mikor bejelentkezel egy listát fogsz taláni a "My games" alatt.
U.I De, ha nagyon vizuális típus vagy, akkor töltsd le a programot(mert az ingyenes, a játékokat lehet beregisztrálni rajta és ugyebár az kerül pénzbe,mert eredeti install kód kell) a szoftverbazis.hu-ról, vagy a steamgames.com-ról.
Akkor világosan látni fogod miről beszélek.
Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék.
Ezek szerint installkor mindegyiket felteszi, és a főmenüből választom ki, hogy melyikkel akarok játszani?
Vagy hogy van ez?
pozandr írta:
Valami olyasmit is hallottam, hogy ebben a Holiday Collectionban egy DVD-n van mind a három játék.
Vagy hogy van ez?
Amikor feltelepíted kéri a kulcsot. Ha már fenn vannak, akkor be kell jelentkezni a Steam-be.
Na, ott lesznek a játékok felsorolva, azok közül kiválasztod a neked tetszőt és onnan tudod elindítani!
Ezt írtam az előbb is.
De azért megkérdezed még, pozandr?
Nincs főmenű, se kokárdás szüzek, se zászlóavatás!
A Steam-ben, mikor bejelentkezel egy listát fogsz taláni a "My games" alatt.
U.I De, ha nagyon vizuális típus vagy, akkor töltsd le a programot(mert az ingyenes, a játékokat lehet beregisztrálni rajta és ugyebár az kerül pénzbe,mert eredeti install kód kell) a szoftverbazis.hu-ról, vagy a steamgames.com-ról.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.