Végig Vittem az EP2-őt!
Hát....
NAGYON JÓ!!!!!!
Nekem Nagyon Tetszett! Na nem mintha az eddigiek nem tetszettek volna de ez is Nagyon Jó! Számomra Többet nyújtott jóval mint az ep1. Nekem a hossz is megfelel.
És úgy vettem észre hogy két töltés között is mintha hosszabb idő telne el!
Én azt mondom hogy megérte várni rá. Főleg hogy még másik két játék is van mellé.
Azért egy két dolgot sajnálok ami mondjuk a vidokban benne volt.
Pl. azt amikor az erdőben vagyunk és a felkelőkkel karöltve háborúzunk az erdőben.
Ehelyett lett az hogy:
Ez a Strideres rész ahol a végén amikor jönnek a striderek meg a hunterek dögivel.
Én az előző, a videokban látott koncepciónak jobban örültem volna.
Jó lett volna hogy lett volna egy nagy terület és ott aprítja a két fél egymást!
Megvan a gép XD LoLz!
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót XD
Én is itt találtam meg a szobát.
Végig Vittem az EP2-őt!
Hát....
NAGYON JÓ!!!!!!
Nekem Nagyon Tetszett! Na nem mintha az eddigiek nem tetszettek volna de ez is Nagyon Jó! Számomra Többet nyújtott jóval mint az ep1. Nekem a hossz is megfelel.
És úgy vettem észre hogy két töltés között is mintha hosszabb idő telne el!
Én azt mondom hogy megérte várni rá. Főleg hogy még másik két játék is van mellé.
Azért egy két dolgot sajnálok ami mondjuk a vidokban benne volt.
Pl. azt amikor az erdőben vagyunk és a felkelőkkel karöltve háborúzunk az erdőben.
Ehelyett lett az hogy:
Ez a Strideres rész ahol a végén amikor jönnek a striderek meg a hunterek dögivel.
Én az előző, a videokban látott koncepciónak jobban örültem volna.
Jó lett volna hogy lett volna egy nagy terület és ott aprítja a két fél egymást!
Emberek, tudja valaki hol van az a titkos szoba a White Forest-i bázison, ahol a "LOST-os gép" van?
(Tudjátok az újságban benne volt )
Amúgy aki jól tud angolul annak ajánlom figyelmébe a kommentár módot, nagyon sokat meglehet benne tudni
Tényleg, mikor lesz magyarítás. Nagyon érdekel mit beszélnek, csak sajnos nem tudok olyan jól angolul.
Emberek, tudja valaki hol van az a titkos szoba a White Forest-i bázison, ahol a "LOST-os gép" van?
(Tudjátok az újságban benne volt )
Amúgy aki jól tud angolul annak ajánlom figyelmébe a kommentár módot, nagyon sokat meglehet benne tudni
Most jövök half-life 2 episode twobol csezmeg tiszta ideg beteg vagyok szerintem már az utolsó pályán lehetek nem biztos még.És ott járok amikor ragadós bombát kell rá dobni a lépegetőkre és mindig szétrombolja a köcsög a bázist meg vagy meghalok már teljesen kész vagyok.Meg még egy lapáttal a hunterek és ráraknak ő miattuk nem tudom felrobattani lépegetőt mert mire őket megölném addigra meg szétrombolja lépegető a bázist és van vagy 4 hunter.
Ez egyszerüen hihetettlen! Hogy lehet valamit így megcsinálni?Az milyen müsor ,hogy letörlöm csak a Steam-et az meg letörli az összes játékot Orange Box-ból...
Hogy az a ,de legalább a mentéseimet ne törölte volna le..
Fél perc se volt és 13gigányi anyagot semmisé tett.
És még mindig nincs szerver TF 2-ben.Miért büntet a sors?Ilyen ,hogy történhet ,hogy se szerver se semmi ami normálisan müködne.Csak simán letörlődik minden!Meg se kérdezett akarom e a mentéseimet vagy valami.Mindent letörölt pedig csak a Steam-et akartam.Bezzeg ez a szemét Steam azt megjegyezte az accountomnál mennyi játszottam a játékaival ,de mindent hazavágott fél perc alatt.
Nem tudom ezt tolerálni...
Én tegnap toltam végig a Half-life 2 episode one-t mint írtátok hogy nektek unalmas volt, hát tény voltak benne unalmas részek főleg a vége fele de a játék első fele még jó úgy hogy annyira nem gázos szerintem.Ma meg belvágtam az episode 2-be a felénél járok és azt kell mondjam hihetetlenül hangulatosra sikeredett nagyon teszik eddig.
Segítséget szeretnék kérní a half life2 episos two-nál, mert elakadtam egy résznél.Pontsan ott ahol az alexot felélesztik és kijutunk gy tisztásra ahol jőn két nagy bogár. Hogy tudom őket megőlní, mert nem ígazán megy.Kőszí.
A bogarakat a gravigunnal és a szanaszét heverő robbanó hordókkal lehet leghatékonyabban jobb létre szenderíteni. Már biztos megoldottad a problémát, csak gondoltam segítek.
Amúgy az ep2 rövidsége ellenére tényleg nagyon ütősre sikeredett. Sok fps-t végigtoltam már, de a hl messze a többi fölé emelkedik, és akkor a portalról ne is beszéljünk. Nem bánnám ha az ep3 egy fél éven belül megjelenne, de ne legyünk telhetetlenek.
Segítséget szeretnék kérní a half life2 episos two-nál, mert elakadtam egy résznél.Pontsan ott ahol az alexot felélesztik és kijutunk gy tisztásra ahol jőn két nagy bogár. Hogy tudom őket megőlní, mert nem ígazán megy.Kőszí.
Nem nagyon értem,milyen bogár?? Én az összes ellenfelemet bármilyen fegyverrel megtudtam ölni.
Szia! Tudnál nekem segiteni? Elakadtam a HL2 episod two-ba. Ott, amikor a kocsival mész és 3 ponthoz kell elmenni. A második pontnál nem tudok bemenni, ahol vannak a fegyverek pl. a rakétavetö meg a többi móka. Hogy kell oda bemenni? Elöre is Köszi!
juzo: Asszem tudom miről beszélsz,de azokat a cuccokat nem kötelező felszedni,nyugodtan mehetsz tovább. Én az egyiket nem tudtam felszedni de nem volt következménye.
A minap feltévedtem a Wikipédiára, és rákerestem a HL 2-re. Nagyon-nagyom sok mindent dobott ki. Olyan dolgok vannak leírva róla, ami a játékban nem derül ki. Például nem is tudtam, hogy a társulás valami galaktikus szövetség, ami a föld elpusztítására törekszik (vagy legalábbis az emberiség). Azután utánnanéztem a 7 órás háborúnak, hogy miért alakult C17 és egyéb városok. Meh C17-ről is van egy párszáz oldalas bajegyzés. Megéri elolvasni. Azután utánanéztem az EP three sztoriának, és köze van a portalhoz??? Mia fene. Érdekes lesz az EP 3-ban a hajós, északi környezet.
Szia! Tudnál nekem segiteni? Elakadtam a HL2 episod two-ba. Ott, amikor a kocsival mész és 3 ponthoz kell elmenni. A második pontnál nem tudok bemenni, ahol vannak a fegyverek pl. a rakétavetö meg a többi móka. Hogy kell oda bemenni? Elöre is Köszi!
persze ez se rosz választás csak a blue shift ami azt hiszem nincs benne a hlyday csomagban átvezető a hl és a hl2 között
amúgy a netes játékokhoz meg a cs csomag a jó mert benne van a hl2dm meg a cs
A minap feltévedtem a Wikipédiára, és rákerestem a HL 2-re. Nagyon-nagyom sok mindent dobott ki. Olyan dolgok vannak leírva róla, ami a játékban nem derül ki. Például nem is tudtam, hogy a társulás valami galaktikus szövetség, ami a föld elpusztítására törekszik (vagy legalábbis az emberiség). Azután utánnanéztem a 7 órás háborúnak, hogy miért alakult C17 és egyéb városok. Meh C17-ről is van egy párszáz oldalas bajegyzés. Megéri elolvasni. Azután utánanéztem az EP three sztoriának, és köze van a portalhoz??? Mia fene. Érdekes lesz az EP 3-ban a hajós, északi környezet.
Helló!
Elég régóta vagyok fent az oldalon és még csak most kezdtem fórumozni
Nem Tudja valaki hogy lessz e valamikor teljesjáték a Half-Life 1/2 valamikor? Mert én nekem nagyon kellene de nincs meg...... ha valaki tud segiteni akkor örülnék neki
hát... a kérdéshez leg közelebb álló ötletem az hogy vedd meg azt a pakkot amiben a hl1 hl1 blue shift és a team fortres van (az 576-ban 1500ft) és utána az orange boxot ami kicsit húzósabb de szerintem megéri ( hl2, ep1, ep2, portal,és a team fortres2, ez azt hiszem 11 ezer)
Köszi a segítséget végül is csak azt kellet hogy még egyszer belelőnni abba hülyeségbe a gömböt de nehogy asszthidd hogy ara gondoltam hogy abba kell belelőni megint hanem csak előttem az energia a gömböt és véletlenül belement
az első ilyen energia gömbös bigyulára én is így jöttem, rá
Köszi a segítséget végül is csak azt kellet hogy még egyszer belelőnni abba hülyeségbe a gömböt de nehogy asszthidd hogy ara gondoltam hogy abba kell belelőni megint hanem csak előttem az energia a gömböt és véletlenül belement
Oké ezt én is megtudtam csinálni de utána merre menjek elkezdejek vissza menni amerről jöttem.Mert ezt meg is tettem de csak a forgó hülyeséghez jutottam el onann meg már nem tudok hova ugrani se menni.Segítsetek légyszi.
Márkosz ez a rész cseles én is majdnem megszívtam.Az a lényeg ,hogy ha berakod mind a három gömböt a lift felmegy és lezár ezért a baloldali gömböt nem rakod be hanem magaddal viszed és mikor a liften vagy (ami a képen kb mögötted lehet) belövöd és kész is.
ja nagyából én is ezt mondtam de a tiedet jobban meg lehet érteni
Márkosz ez a rész cseles én is majdnem megszívtam.Az a lényeg ,hogy ha berakod mind a három gömböt a lift felmegy és lezár ezért a baloldali gömböt nem rakod be hanem magaddal viszed és mikor a liften vagy (ami a képen kb mögötted lehet) belövöd és kész is.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.