Segítségeteket szeretném kérni mert elakadtam a half-live episod one részénél a lowlife pályánál pontosabban a liftesnél.Megtaláltam a kapcsolo szekrényt amitt aktiváltam is, de utána nem tudom mitt kell csinálni, hogy a lift feljőjőn.Előre is kőszi a segítségett.
Ha jól emlékszem ott csak egy pár percig harcolni kell a támadó zombik ellen, addig, míg a lift felnem jön !
Segítségeteket szeretném kérni mert elakadtam a half-live episod one részénél a lowlife pályánál pontosabban a liftesnél.Megtaláltam a kapcsolo szekrényt amitt aktiváltam is, de utána nem tudom mitt kell csinálni, hogy a lift feljőjőn.Előre is kőszi a segítségett.
Ismeri valaki a Dystopia modot?
Már jóideje felraktam, tegnap jutottam el addig, hogy ki is próbáljam. Érdekes, elsőre kicsit confusing, de csak meg kell szokni.
Online mod, és teljes modifikáció. Ha tömören kell jellemeznem, akkor: source+deus ex+tron2.0. Többféle 3 féle kaszt (light, medium, heavy - utóbbi egy lépegető szerű izé), mindegyiknek 3 féle fegyver és implantok (láthatatlanságtól, radar scan-en át önmegsemmisítsig). 2 objective van: egyik hogy védj meg egy területet, a másik meg, hogy foglald el az enemyét (és vannak számítógépek, amiket "belülről" kell meghackelni, úgy tudod megszerezni az ellentől) - ha ez megvan, akkor mégegy kör hasonló objective-ekkel.
Annyit nem játszottam, hogy nagyon elmélyüljek a játékmenetben, de tetszik. Ötletesek a fegyverek, ami a leginkább nem tetszik, hogy nagyon kevés a pályaelem - igaz hogy nagy mapok vannak, de azok szinte csak falból állnak, bár így egész gyorsan betöltött (azt se tudom, hogy custom vagy official map volt...). Érdekes mod, érdemes kipróbálni.
(és összefutottam egy emberkével, akivel SourceForts-ozni szoktam )
Chocho írta:A véleményem szerintem evidens.
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési idõre. A nagy erdõk nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
Hát nemtom, a motor eléggé skálázható ugye ez köztudott és nekem pl. gépem one. És mégis szép volt a látvány, sebességgel sem volt gond. A vége felé télleg ellaposodott a game, de engem megfogott, sztem naon zsír. Kiegészítőt még nem próbáltam...
A kiegészítő pedig tényleg megeszi a gépet, elhiheted...
A véleményem szerintem evidens.
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési időre. A nagy erdők nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
Chocho írta:
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési idõre. A nagy erdõk nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
Hát nemtom, a motor eléggé skálázható ugye ez köztudott és nekem pl. gépem one. És mégis szép volt a látvány, sebességgel sem volt gond. A vége felé télleg ellaposodott a game, de engem megfogott, sztem naon zsír. Kiegészítőt még nem próbáltam...
Amit mindenképp próbáljatok ki, az a SourceForts mod.
Hivatalos oldal itt
A lényege dióhéjban: egy építkezős szakasszal kezdődik, különböző elemekből kell a gravigun segítségével körbebástyázni magunkat, majd ezután jöhet a harci kör, ahol CTF módjára be kell hatolni az ellenfél erődjébe, hogy elhozzuk annak "bogyóját" (persze ezt nehezíti, ha túl kördebástyáztuk magunkat, akkor nem tudjuku "hazavinni"...). Először furcsa volt, de az utóbbi napokban ez az egyetlen játék, amivel játszok - a Lebowski szerveren tanyázok (bár asszem már több is van belőle), ahol jelenlegi célom a top10-be kerülés (top20 completed ).
De ha valaki tud valamit a Paintball modról (még nincs Source alá), ne habozzon közölni, nagyon várom. Szintúgy a ZombiePanicról.
---
Ep2 annyira nem hoz lázba (még HL2-t se vittem végig ), de a Portal miatt valószínüleg megveszem, Team Fortressel még csak futólag találkoztam.
Bagoly: Grath-ék nekem se adnak Ep1-et ajándékba - csak hogy ne érezd magad egyedül vele
Nekem ez a SourceForts nem jött be, de a Zombie Panic Source-ot izgatottan várom, nekem a HL1-es alapjáték is nagy kedvencem. Ha megjelenik, majd jól kizabálok belőled egy darabot...
A lényege dióhéjban: egy építkezős szakasszal kezdődik, különböző elemekből kell a gravigun segítségével körbebástyázni magunkat, majd ezután jöhet a harci kör, ahol CTF módjára be kell hatolni az ellenfél erődjébe, hogy elhozzuk annak "bogyóját" (persze ezt nehezíti, ha túl kördebástyáztuk magunkat, akkor nem tudjuku "hazavinni"...). Először furcsa volt, de az utóbbi napokban ez az egyetlen játék, amivel játszok - a Lebowski szerveren tanyázok (bár asszem már több is van belőle), ahol jelenlegi célom a top10-be kerülés (top20 completed ).
De ha valaki tud valamit a Paintball modról (még nincs Source alá), ne habozzon közölni, nagyon várom. Szintúgy a ZombiePanicról.
---
Ep2 annyira nem hoz lázba (még HL2-t se vittem végig ), de a Portal miatt valószínüleg megveszem, Team Fortressel még csak futólag találkoztam.
Bagoly: Grath-ék nekem se adnak Ep1-et ajándékba - csak hogy ne érezd magad egyedül vele
Én a sima fejrákokkal (szóval nem fast és nem kolerarák ) nem tudok betelni We don't go to Ravenholm rulz ott annyi lehet ökörködni. A legjobb amikor gravity gunnal megfogod a kampót, amire a fast rákok vannak kitűzve, és rázod vagy a fűrészlapokkal vagdosod szét az ellent, esetleg fehér festékbe borítod, vagy felgyújtod a zombikat --> viccesen ordítanak
Tényleg a ravenholm-i pálya sikerült a legjobbra... Hallott valaki a They Hungerről? Nem a HL1-esről, hanem a kettesről Nagy csinnadrattával bejelentették, aztán nyoma sincs - na, az source-engine, és leginkább ravenholm-i hangulatot tükröz, csak kissé... erőteljesebben
Én a sima fejrákokkal (szóval nem fast és nem kolerarák ) nem tudok betelni We don't go to Ravenholm rulz ott annyi lehet ökörködni. A legjobb amikor gravity gunnal megfogod a kampót, amire a fast rákok vannak kitűzve, és rázod vagy a fűrészlapokkal vagdosod szét az ellent, esetleg fehér festékbe borítod, vagy felgyújtod a zombikat --> viccesen ordítanak
MIndenképpen beruházok az Episode Two-ra, már csak azért is, mert muszáj megtudnom mi lesz azután a robbanás után, no meg osztán a Team FOrtress 2-re is kiváncsi vagyok.
Én mondjuk kivárom a három epizódot, és utána ruházok be rá - ha már Grathék nem adnak nekem Ep1-et ajándékba - de ettől függetlenül tényleg érdekesnek ígérkezik a második epizód. Team Fortress FTW!
a HL2t nem akasztottam ki nemtom mé , de az episode egyet igen és az valami eszméletlen cool volt , a kettőt várom , tán nem kijött az episode 2 demoja ??
nem enm jött ki és az egynek se volt demója szal sztem a kettőnek se lesz...
a HL2t nem akasztottam ki nemtom mé , de az episode egyet igen és az valami eszméletlen cool volt , a kettőt várom , tán nem kijött az episode 2 demoja ??
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési időre. A nagy erdők nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
igen ez engem is nagyon zavart a sok töltögetés... nagyon pffff dolog ha anygon pörög már a gamer és hopp tölt hopp megint nagyon kilendít ez a pörgésből...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.