Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#17886 Kisceka 2006. november. 20. 21:26
Kisceka
Menj végig az aszfaltos úton, ott egy leszakadt híd, azon kell átugratni. Ilyen egyszerű!
Nitróval, vagy hogy mondtad(SHIFT-et kell nyomni asszem).
#17859 Tojglee 2006. november. 20. 20:23
Tojglee
Türelem!!! És ha lehet, inkább szerkeszd a hozzászólásodat, ne írj rögtön újat! Ez nem chat.
#17633 Kisceka 2006. november. 19. 18:30
Kisceka
#16180 :: lived (2006. november. 14. 09:05)
Muszály írnom ide valamit!! pozitívumokat meg negatívumokat is!!!! kezdjük a.... POZITÍVUM: Tetszik a grafika!Nagyon szépen ki van dolgozva benne minden!!Tetszik hogy az embereknek van mimikályuk , főleg hogy mindegyiknek más!!! Aztán ott van a fizika!!Minden tárgy máshogy mozog mikor neki megyünk vagy éppen eldobjuk!!! Van története!!!próbáltak kapcsolüdni az első részhez ami féig meddig sikerült is de én inkább azt mondanám hogy valamennyire elhatárolódik a két játék! Jó benne hogy nincs 5.000.000 fegyverünk!Így is van azért jó pár de a türéshatáron még!! (doom, quake:bakker egy tonna fegyverrel rohangálunk!Hogy bírja el azt a hős!Ha azt mundom hogy Dragonball-ból Bulmával találkozott aki kapszulákban oda adja neki a fegyvereket akkor meg értem!De így!!!) NEGATÍVUM: Nincs hangja Freemannek!Engem idegesít!Meg nem csak az hogy nincs hangja hanem az is hogy nem látjuk soha sem kivülről!Lehet hogy nem is úgy nézki mint ahogy lerajzolják!! :-) (jó ez hülyeség) No a másik ami nem jött be hogy nincsen testünk!!!Le néz az ember és nem lát semmit!!! Ide kapcsolódik az is hogy mikor vezet vagy elteker egy kart nem nyúl hozzá kézzel!Vagy mikor mászik fel a létrán!! Mikor vezeti az homkfutót a kormány nem fordul!Ha már nincs ott freeman keze akkor legalább a kormány forogjon!!! Ott a F.E.A.R.!!Van teste az emberkének és mikor mászik fel a létrán akkor a kezével fogja meg a létrát!Most játszottam a Project Snowblind-al!!Ott beszél a hősünk akivel vagyunk és teste is van!!!! Aztán ott van az MI!!Hát az emberkéknek akik hozzánk csapódnak nincs valami sok gógyiuk!Mikor fel tartanak minket a folyóson én nem állnak félre hanem úgy kel őket lökdösni!!!Az a gond hogy ezr a EP 1-ben sem orvosolták!Alyx is úgy úgy az utunkba áll és nem áll félre mikor elakarunk menni melette!! Aztán a elenségeink se valami okosak (vegyük ide a csapat társainkat is)!!Nem állnak fedezékbe hogy a mögül vagy néha néha onnan elő bukkanva lőjenek!Ha nem csak jönnek előre!Ilyenek a csapat társaink is akik csak mennek előre!!! Ezenkivül én egy kicsit kevelem az idegen lényeket a játékból!úgy azt mondták hogy az emberek a lények miatt költözek be a városba!Na már most ne hogy már csak a hangyalesők legyenek meg a fejrákok meg a plafonról le logó nyavaja az ösz szörny!Szerintem több fajtát is bele rakhattak volna! Mára ennyit!
Van még egy "szörny", de lényegtelen mert csak akkor találkozol vele, ha bele mész a tengerbe (pl. az autos résznél). Az valami pióca vagy féreg félék, egyből megzabálnak.
#16598 Chocho 2006. november. 15. 10:47
Chocho
Egyáltalán mi a fenének kétszer regelni a játékot? Ha egyszer már egisztráltad egy profilon, nem fogod tudni egy másikon is.
Gaming is believing.
#16389 Chocho 2006. november. 14. 19:10
Chocho
Ez warnszagú hsz...
Gaming is believing.
#16381 hobbeKiller 2006. november. 14. 19:04
hobbeKiller
Engem a Half-Life 2-ben a frenetikus játékélmény fogott meg. Persze élvezettel kísérem végig a történet alakulását.(mert az naon eltalálták) De az, hogy Gordon Bácsi nem beszél engem se nem tud jobban kizökkenteni, se nem tudom tőle magam jobban beleélni. Viszont teste tényleg lehetne. A vezetős részeknél ez főleg kitűnt. (Biztos az erővel irányította a kocsit
#16367 Chocho 2006. november. 14. 18:53
Chocho
Szerintem egyébként ez nagy baromság. Semmivel sem éltem bele magamat jobban, mint pl. a Max Paye-be vagy a Halo-ba. Sőt, kifejezetten idegesített, hogy Freeman nem szól egy szót sem. Még csak nem is kérdeznek tőle semmi olyat, hogy "hol voltál 10 évig?", vagy "ki az az aktatáskás barom??"...
Gaming is believing.
#16197 ]{redenc 2006. november. 14. 12:50
]{redenc
Persze hogy tud beszélni Freeman, mégpedig magyarul: amikor én játszok vele, mindig ízes káromkodásokkal reagálja le a szitukat...

A Valve-os fiúk többször nyilatkoztak már ez ügyben: azért nem látszik Freeman, és azért nem halljuk, hogy a játékos beleélhesse magát a sztoriba. Támogatom egyébként; amikor megütnek, hadd én nyögjek és üvöltsek, ne valami kappanhangú diák, akinek teljesítménybért fizetnek pár "whoa"-ért...
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#16180 lived 2006. november. 14. 09:05
lived
#16175 :: lived (2006. november. 14. 08:39)
hi-hi-hi!!! Még egy Fan!!! Üdvözöllek öregem!!! Én is elkezdtem írni egy könyvet de aztán abba hagytam!!! Egyéként imádom a hl-t! Főleg a kettőt!Szeretem mert van valami története!!Mint egy akció film amiben a játékos a főszereplő!!! IMÁDOM!!!!
Muszály írnom ide valamit!!
pozitívumokat meg negatívumokat is!!!!
kezdjük a....

POZITÍVUM:
Tetszik a grafika!Nagyon szépen ki van dolgozva benne minden!!Tetszik hogy az embereknek van mimikályuk , főleg hogy mindegyiknek más!!!
Aztán ott van a fizika!!Minden tárgy máshogy mozog mikor neki megyünk vagy éppen eldobjuk!!!
Van története!!!próbáltak kapcsolüdni az első részhez ami féig meddig sikerült is de én inkább azt mondanám hogy valamennyire elhatárolódik a két játék!
Jó benne hogy nincs 5.000.000 fegyverünk!Így is van azért jó pár de a türéshatáron még!!
(doom, quake:bakker egy tonna fegyverrel rohangálunk!Hogy bírja el azt a hős!Ha azt mundom hogy Dragonball-ból Bulmával találkozott aki kapszulákban oda adja neki a fegyvereket akkor meg értem!De így!!!)

NEGATÍVUM:
Nincs hangja Freemannek!Engem idegesít!Meg nem csak az hogy nincs hangja hanem az is hogy nem látjuk soha sem kivülről!Lehet hogy nem is úgy nézki mint ahogy lerajzolják!! :-) (jó ez hülyeség)
No a másik ami nem jött be hogy nincsen testünk!!!Le néz az ember és nem lát semmit!!!
Ide kapcsolódik az is hogy mikor vezet vagy elteker egy kart nem nyúl hozzá kézzel!Vagy mikor mászik fel a létrán!!
Mikor vezeti az homkfutót a kormány nem fordul!Ha már nincs ott freeman keze akkor legalább a kormány forogjon!!!
Ott a F.E.A.R.!!Van teste az emberkének és mikor mászik fel a létrán akkor a kezével fogja meg a létrát!Most játszottam a Project Snowblind-al!!Ott beszél a hősünk akivel vagyunk és teste is van!!!!
Aztán ott van az MI!!Hát az emberkéknek akik hozzánk csapódnak nincs valami sok gógyiuk!Mikor fel tartanak minket a folyóson én nem állnak félre hanem úgy kel őket lökdösni!!!Az a gond hogy ezr a EP 1-ben sem orvosolták!Alyx is úgy úgy az utunkba áll és nem áll félre mikor elakarunk menni melette!!
Aztán a elenségeink se valami okosak (vegyük ide a csapat társainkat is)!!Nem állnak fedezékbe hogy a mögül vagy néha néha onnan elő bukkanva lőjenek!Ha nem csak jönnek előre!Ilyenek a csapat társaink is akik csak mennek előre!!!
Ezenkivül én egy kicsit kevelem az idegen lényeket a játékból!úgy azt mondták hogy az emberek a lények miatt költözek be a városba!Na már most ne hogy már csak a hangyalesők legyenek meg a fejrákok meg a plafonról le logó nyavaja az ösz szörny!Szerintem több fajtát is bele rakhattak volna!

Mára ennyit!
#16003 sleazy 2006. november. 13. 18:24
sleazy
#15881 :: Chocho (2006. november. 13. 14:54)
Már bocs, Marka, de ha valaki az MIT-n tesz doktorit, annak nem árt, ha ki tud nyögni néhány mondatot. A karakter maga biztosan tud a HL univerzumban, de mivel a játékban ez nem jelenik meg, így sosem fogunk biztos választ kapni. Hiszen Gordonnak még csak személyisége sincs.
...egyelőre. Ki tudja? Lehet olyan, mint Néma Bob, hogy rikán nyitja ki a száját, de akkor annál többet mond. Szerintem a Valve biztos ad neki hangot és ezzel együtt személyiséget, de mondjuk nem kapkodják el. Igaz, hogy a HL sztorijának is messze még a vége.
#15881 Chocho 2006. november. 13. 14:54
Chocho
Már bocs, Marka, de ha valaki az MIT-n tesz doktorit, annak nem árt, ha ki tud nyögni néhány mondatot. A karakter maga biztosan tud a HL univerzumban, de mivel a játékban ez nem jelenik meg, így sosem fogunk biztos választ kapni. Hiszen Gordonnak még csak személyisége sincs.
Gaming is believing.
#15859 Marka Ragnos 2006. november. 13. 13:47
Marka Ragnos
Lenne egy kérdése...

Gordon Freeman tud beszélni?

Én úgy gondolom hogy tud csak mivel ő a főkarakter és a játékos adja szájjába a mondatokat ezért nem halljuk beszélni

Vagy nem tud?

Kérlek ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg!Létkérdés!
#15558 hobbeKiller 2006. november. 12. 12:18
hobbeKiller
Most vittem ki az Episode one-t. Nagyon kircsi! Szebb is, vannak új ellenfelek is, de egy picit rövid. A vége viszont tök jó!
#13030 mini 2006. november. 03. 22:38
mini
Ezen a részen a lázadókat kell elvinni egy közeli helyre ! (Sajnos nemigazán tudom behatárolni hogy hova, de biztos ráfogsz jönni !)

Tipp: Az idegen katonákkal ne nagyon foglalkozz, amíg a lázadókat kíséred át, ráérsz utána is végezni velük !

Pfff... Jól megy annak, akiknek egynéhány Mbit-es nete van !
#12879 Oscee 2006. november. 03. 16:22
Oscee
Én nagyon szeretem a Steamet. Nekem pl. nincs is itt a koliban a HL2, meg a DoD: S (5 CD + 1 DVD, a fene se cipeli ide-oda, ha újra kell installálni), könnyen letöltöm - de nagyon szeretem a media részleget, egy csomó videó leszedhető, meg a játékokról is mindig időben értesülök.
Ötvözni kéne a GameSpy Comrade-al és akkor lenne az igazi.

Che szidta régebben a Steamet, de nekem nem volt vele soha problémám.
#12876 NightBagoly 2006. november. 03. 16:14
NightBagoly
#11607 :: Cooler (2006. október. 30. 11:20)
hát igen... azért sok rossz van a steamben... nem is szeretem annyira... jobb az h megveszemm boltbna és csak install és kész! persze a cs: source kedvérért kibírom a steamet
Szerintem aki olyan ostob, hogy elhagyja a jelszavát, az meg is érdemli, az átlagembernek meg nagyon is kényelmes a STEAM. Amióta megvan, elő sem vettem a HL2 DVD-t, lévén "letöltöm" ha winreinstall van...
#12770 piszertibor 2006. november. 03. 10:47
piszertibor
Segítségeteket szeretném kérní, mert elakadtam a hlf2 episod one-ba pontosan az exit17 pályánál.Kíértem egy nagy térre ahol tőbb lázado is velem tart és nem tudom mitt kell csínálni mert jőnek az idegen katonák állandoan.
#11607 Cooler 2006. október. 30. 11:20
Cooler
#9525 :: NightBagoly (2006. október. 25. 09:04)
Ehh, parakeltés rulez: Vagy pedig írsz egy mailt a Valve-nak, lehetőleg lefotózva a DVD-det a látható CD-kulccsal, és elregélve, hogy milyen rossz neked, mert ostoba voltál, és elfelejtetted a jelszót, majd imádkozol, hátha...
hát igen... azért sok rossz van a steamben... nem is szeretem annyira... jobb az h megveszemm boltbna és csak install és kész! persze a cs: source kedvérért kibírom a steamet
#9525 NightBagoly 2006. október. 25. 09:04
NightBagoly
#8413 :: gyarfi (2006. október. 21. 20:07)
Ladyslao írta: Üdvözlet.Tudtok segíteni?Regisztráltam magam a Steam-en,a gyári új epizód lemezérõl. Késõbb valami gikszer volt,és megváltoztattam a felhasználónevem+kód.Azóta beenged az új adatokkal,de nem ismeri el legálisnak a megvett játék szériaszámát.Az eredeti felhasználónevemmel és jelszavammal viszont nem enged be a Steam-re.Vaj"mit tehetnék?
Nem lehet újra aktiválni a szériaszámmal. Vagy visszatérsz az eredeti accountodhoz, vagy megveszed mégegyszer. Ez a két választási lehetőséged van.
Ehh, parakeltés rulez: Vagy pedig írsz egy mailt a Valve-nak, lehetőleg lefotózva a DVD-det a látható CD-kulccsal, és elregélve, hogy milyen rossz neked, mert ostoba voltál, és elfelejtetted a jelszót, majd imádkozol, hátha...