Hát nem tudom én egyáltalán nem tom beleélni magam a szerepbe hogy néznek rám és beszélnek,érzésektől arcot vágnak de semmi meg se mukkan.Most játszok az HL2 episode one és a szerintem fontos hogy beszéljen hogy legyen kontaktus.Bánatomban már magamban válaszolok neki kár hogy nem halja.De egy nagyon jó játék szóval nem szidom mert JÓÓÓÓ Game.
mikor a liftben is mentek a csaj beszél,beszél,beszél Gordon meg csak néz...én fognám lesmárolnám utánna meg ott helyben a liftben megdönteném...... elnézést.....de ezt nem tarthattam magamban..
Szerintem kár hogy Gordon nem beszél. Én már a játék alatt vagy százszor szerelmet valottam volna Alyxnek de lehet hogy csak Én vsagyok ilyen, valamilyen
ez a videó kamu úgy ahogy van... hát csomó résznél egyszerűen a játékból vettek képet hozzá szal sztem nagy kamu... és sztem írtak volna itt a PGO-n is róla h ilyen jo kis fpsből film lenne
Én csak képet találtam róla a videó meg nem megy ,mert azt akarja login-oljak ,de nem ragisztráltam a youthube-on.Azéert kiváncsi lennék ez hogy néz ki mozgásban.
No majd valamikor szeptemberben jön az Orange box végre és bepótolok minden Half Life 2 kihagyást.
ÖÖÖ, bocs hogy megint ezzel jövök, de hol lehet megtalálni a magyar hl2 képregényt?
Én csak képet találtam róla a videó meg nem megy ,mert azt akarja login-oljak ,de nem ragisztráltam a youthube-on.Azéert kiváncsi lennék ez hogy néz ki mozgásban.
No majd valamikor szeptemberben jön az Orange box végre és bepótolok minden Half Life 2 kihagyást.
A mod neve Alyx nude mod!
Ha nemtudtátok leszedni szóljatok. Akkor valahogyelküldöm.
Nézegettem a régi videokat a HL2-ről.
Jó pár dolgot kihagytak a játékból ill. megváltoztattak benne.
Vannak olyan dolgoka amik jobbak a videoban mint a gameben.
Illetve vannak részek amiket kár hogy nem raktak bele.
De sok olyan van ami benne van csak máskép.
Amit sajnálok hogy kevés a alien. Legalább azt a hosszú kék csápos valamit belethették volna.
Ez jó nagy hülyeség, nem hittem volna, hogy ilyet mernek csinálni lelkes modderek. Kiváncsi vagyok, hogy a Valve-nél mit szólnak hozzá...
Erre kiváncsi lettem ,de nem találtam róla videót iletve találtam ,de nem tom megnézni ,mert be kell jelentkezni ahoz youtub-ra.Azért kiváncsi vagyok milyen lehet.Egy képet felrakna valaki?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.