Kérjük jelentkezz be!
Half-Life 2

Half-life 2 és epizódjai

A pajszer fémes tapintása a legjobb érzés, ami érhet, és Lamarrnak hívják a kiskutyád? Akkor nézz be!
#104798 lopika1 2007. augusztus. 16. 10:45
lopika1
Szerintem a Valve azért ilyen pénz éhes mert más játéka nagyon nincs is a Half Lifén kívül, Én legalábbis nem tudok... mégis a Joint Task Forcét ők adták ki. Úgyhogy talán ezért pénzéhesek.
#104755 Cooler 2007. augusztus. 16. 08:53
Cooler
#104611 :: Pozandr (2007. augusztus. 15. 21:47)
Lehet, hogy erről már volt szó: szerintem ki fogják adni az Episode 2-t önmagában. Mert ugye tavaly év végén megjelent a Holiday Collection 2006 (ami nekem is megvan). Ez tarlamazza az első részt, annak deathmatch változatát, a Half Life 2-t a deathmatch-csel együtt és az episode-t egyet. Szvsz ronda húzás lenne a Valve-től, ha csak és kizárólagosan az orange box-ban lehetne hozzájutni a második felvonáshoz. Szerintetek?
erről beszéltünk már és nagyon sokan azon az állásponton voltak amin én: a valve azért fogja ezt megcisnálni h akkor az elvetemült rajongó szépen újra megvegye a hl2-t stb. és ez a valvenek sok-sok plusz pénz $... sajnos én is azt veszem észre a valve ma már nem a játékai zseinalitásáról híres hanem pénzéhségéről és kapzsiságáról...
#104611 Pozandr 2007. augusztus. 15. 21:47
Pozandr
Lehet, hogy erről már volt szó: szerintem ki fogják adni az Episode 2-t önmagában. Mert ugye tavaly év végén megjelent a Holiday Collection 2006 (ami nekem is megvan). Ez tarlamazza az első részt, annak deathmatch változatát, a Half Life 2-t a deathmatch-csel együtt és az episode-t egyet.

Szvsz ronda húzás lenne a Valve-től, ha csak és kizárólagosan az orange box-ban lehetne hozzájutni a második felvonáshoz. Szerintetek?
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#104603 Cooler 2007. augusztus. 15. 21:30
Cooler
#104462 :: Tojglee (2007. augusztus. 15. 15:47)
Az orange boxban a HL2, a HL2 Ep1, Ep2, a TF2 és a Portal lesz. Persze mindegyiket külön-külön meg lehet venni.
nem, nem lehet mindegyiket külön megvenni... ezért is keltett felháborodást h akinek megvan pl a hl2 vagy a ep1 vagy mind2 akkor az minek vegyen mégegyet ha neki csak a portal, ep2, tf2 kell...
#104575 lived 2007. augusztus. 15. 20:37
lived
#104531 :: lived (2007. augusztus. 15. 19:21)
Én ezt olvastam. Hogy mi igaz ebből azt nem tom. Múltkor kérdeztem valamit. A hl2-ben a koptert és a striderst nem lehetet semmilyen fegyverrel megsebezni csak a rakétavetővel és az energia göbmökkel. Az ep2-ben meg gépstukival lövik őket. Most akkor lehet vagy nem lehet? Vagy az ep2-ben javítottak rajta? A régi hl2-es videokban is a koptert és a sriderst gépstukival lőték. Nem értem akkor hogy a hl2-ben miért nem ér semmit ellenük a géppuska.
Tudja valaki milyen cheatet kell beírni ahhoz hogy a graviti gun fejlesztett változatát kapjuk?
Azt amelyikkel a citadelllában rohangálunk.
#104531 lived 2007. augusztus. 15. 19:21
lived
#104507 :: Tojglee (2007. augusztus. 15. 18:14)
Én máshol ennek a cáfolatát hallottam...
Én ezt olvastam. Hogy mi igaz ebből azt nem tom.

Múltkor kérdeztem valamit.
A hl2-ben a koptert és a striderst nem lehetet semmilyen fegyverrel megsebezni csak a rakétavetővel és az energia göbmökkel.
Az ep2-ben meg gépstukival lövik őket.
Most akkor lehet vagy nem lehet? Vagy az ep2-ben javítottak rajta?
A régi hl2-es videokban is a koptert és a sriderst gépstukival lőték.
Nem értem akkor hogy a hl2-ben miért nem ér semmit ellenük a géppuska.
#104507 Tojglee 2007. augusztus. 15. 18:14
Tojglee
Én máshol ennek a cáfolatát hallottam...
#104499 lived 2007. augusztus. 15. 17:55
lived
#104473 :: lopika1 (2007. augusztus. 15. 16:26)
Köszi, most már ezt is tudom
Olvastam hogy ha a portal annyira bejön és a fegyver is jó lesz akkor lehet hogy beleteszik az ep3-ban. Elvileg az ep2-be is beleakarták rakni, de gondolom először letesztelik
#104473 lopika1 2007. augusztus. 15. 16:26
lopika1
Köszi, most már ezt is tudom
#104462 Tojglee 2007. augusztus. 15. 15:47
Tojglee
Az orange boxban a HL2, a HL2 Ep1, Ep2, a TF2 és a Portal lesz. Persze mindegyiket külön-külön meg lehet venni.
#104455 lopika1 2007. augusztus. 15. 15:39
lopika1
Igen? Én végül is nem értem most hogy lessz ez az Orange Box os dolog de én azt fogom megvenni októberben a sz. napomra.
#104332 Tojglee 2007. augusztus. 15. 12:21
Tojglee
Az a Portal-ban lesz, ami az Ep2-vel együtt jelenik meg, de nem az Ep2-ben!
#104331 lopika1 2007. augusztus. 15. 12:19
lopika1
Én várom ezt a kapu nyitogatós fegyvert, amikor rálövük a falra és nyílik egy kapu, így szinte mindenhova ellehet jutni.
#104126 lived 2007. augusztus. 14. 21:22
lived
#103962 :: Slade93 (2007. augusztus. 14. 16:07)
Az Ep.1-ben a főcél, hogy mihamarabb szökjünk el City 17-ből, mert a Citadella magja felfog robbani és asszem vmi olyasmi volt, hogy hatalmas pusztitást okoz, mert nem csak vmi sima robbanás lesz, hanem asszem lebontja a molekulákat, vagy vmi ilyesmi. Meg volt, hogy vmilyen adást küld szét a robbanás, de azt nem nagyon értettem
Az adás megindult az gondolom az hogy amikor megsemisült a citadella akkor bezáródtak a teleportok. Így a földön maradt combine seregek az utolsók amik a földön vannak. Az adás gondolom a főerőknek szól akik majd megindulnak a föld felé.
De az is lehet hogy az adás az maga a robbanás elnevezése.
Vagy pedig azok a hajók amik elhagyják a cidtadellát.

Az ep2-ben szól lesz Dr. Kleiner rakéta kisérleteiről. Ezek milyen rakéták akarnának lenni? Kapcsolódthatnak a teleportokhoz? Vagy katonai vagy pedig "tudományos" célt szolgálnának.

Az ep2 szerintem Nagyon Jó lesz!
Sok játék fog idén megjelenni De számomra az ep2 lesz a csúcs!

Az ep1 számomra nem volt az igazi. Rövid volt és nem tartalmazott sok újítást. Kicsit össze lett csapva. A történetben tényleg nincs sok előre menetele. Csak annyi hogy a várost elhagyni. Pont azon gondolkodtam milyen feladatok voltak a HL2-ben és az ep1-ben.

Remélem az ep2-ben több dolog lesz.
Mondjuk a videokat nézve nem fogunk csalódni!
Ahogy látom elég sok helyet belehet járni. Itt ki tudjuk használni majd az új járművet.
Kicsit törekedtek arra hogy ne legyen teljesen lineáris a játék.Ezt csak a videokból selytem.

Tetszik az Antlion-os rész amikor a barlangjukban mászkálunk. EZt elvileg a HL2-be is bele akarták rakni. Nem hiszem hogy nagy baj hogy nem rakták be. Így az ep2-ben még egy plusz van.

NAGYON VÁROM!!!!

Remélem nem okoz csalódást.
Az ep1-ben sem csalódtam. Csak rövid volt és kiegészítőhöz képest keveset ad.
De úgy meg főleg keveset ad hogy elvileg ez ep-k lennének a HL3-om.

De az ep2 kárpótolni fog engem!
De számotokra még több lesz ha az ep1 is plusz volt!

Várjuk akkor az ep2-öt.
#103962 Slade93 2007. augusztus. 14. 16:07
Slade93
#103955 :: lopika1 (2007. augusztus. 14. 15:47)
Igen, akkor jó, remélem hamar kész lessznek azzal a Episode 3-mal. Tényleg G-Man de hülye vagyok néha. Amúgy az első epben mi van, ugy hallottam a történetröl nem sok derül ki
Az Ep.1-ben a főcél, hogy mihamarabb szökjünk el City 17-ből, mert a Citadella magja felfog robbani és asszem vmi olyasmi volt, hogy hatalmas pusztitást okoz, mert nem csak vmi sima robbanás lesz, hanem asszem lebontja a molekulákat, vagy vmi ilyesmi. Meg volt, hogy vmilyen adást küld szét a robbanás, de azt nem nagyon értettem
#103955 lopika1 2007. augusztus. 14. 15:47
lopika1
Igen, akkor jó, remélem hamar kész lessznek azzal a Episode 3-mal. Tényleg G-Man de hülye vagyok néha. Amúgy az első epben mi van, ugy hallottam a történetröl nem sok derül ki
#103946 Marci19,92 2007. augusztus. 14. 15:35
Marci19,92
#103915 :: lopika1 (2007. augusztus. 14. 14:50)
Én még csak 2 napja játszottam végig először, pedig már vagy másfél éve megvan. De most hogy végig játszottam elnem tudom találni mért nem játszottam már rég végig. Most bekell szereznem mihamarább a EP1. A játék végén aki megment(meállítja az időtt) hogy hívják, tuttam pedig valamikor, úgy emlékszem M betűvel kezdődik. Az episodokról, lehet hogy már rég csinálják a 3 csak még várnak a 2-tővel valamiért és majd gyorsan kiadják egymás után és jön Half Lifa 3.
Lopika,a készítők ezt a 3 epizódot szánják Half-Life 3.-nak...mámrint én ezt olvastam.
#103944 Tojglee 2007. augusztus. 14. 15:33
Tojglee
Az véletlenül nem G-Man?
#103915 lopika1 2007. augusztus. 14. 14:50
lopika1
Én még csak 2 napja játszottam végig először, pedig már vagy másfél éve megvan. De most hogy végig játszottam elnem tudom találni mért nem játszottam már rég végig. Most bekell szereznem mihamarább a EP1. A játék végén aki megment(meállítja az időtt) hogy hívják, tuttam pedig valamikor, úgy emlékszem M betűvel kezdődik. Az episodokról, lehet hogy már rég csinálják a 3 csak még várnak a 2-tővel valamiért és majd gyorsan kiadják egymás után és jön Half Lifa 3.
#103461 lived 2007. augusztus. 13. 17:06
lived
#103443 :: vicvega (2007. augusztus. 13. 16:29)
hali! köszi lived a probléma megoldódott, a következőképpen:nekem magyarul ment a steam, hogy a hl2-t is magyarul tudjam játszani. mivel az ep one magyarítás nem volt fenn, gondoltam egy merészet, és visszaállítottam a steam-et angolra. csodák csodájára az összes játék elindul.
Nincs mit!

AAAAAAAAAAAAA
Nagyon Várom már az ep2-őt!

Amíg jön addig elmondhatnántok szerintetek miről fog szólni a ep2.
Mi lesz az amivel többet tudunk meg a történetből?Mivel megy előrébb a történet? Mik derülnek ki? stb.
Ill. Szerintetek mivel fog bezáródni a ep2?

#103443 vicvega 2007. augusztus. 13. 16:29
vicvega
hali!
köszi lived a probléma megoldódott, a következőképpen:nekem magyarul ment a steam, hogy a hl2-t is magyarul tudjam játszani. mivel az ep one magyarítás nem volt fenn, gondoltam egy merészet, és visszaállítottam a steam-et angolra. csodák csodájára az összes játék elindul.
#102917 lopika1 2007. augusztus. 12. 17:59
lopika1
Szerintem meg jó lenne ha beszélne, Én akkor jobban átélném. Tudnám mi az érzelmei( főleg Alyx után). Meg ez irreális, beszélnek hozzád, te meg csak nézel mint egy f@sz.
#102620 lived 2007. augusztus. 12. 08:17
lived
#102421 :: vicvega (2007. augusztus. 11. 16:35)
sziasztok! nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám: mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t. regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet: Engine Error: Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik HL2.exe - Alkalmazáshiba A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read". a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is. előre is kösz, ha tud valaki segíteni!
Ha a HL2 fent van az probléma lehet.
Egyik haveromnál is ez volt.
Ha Sima HL2 fent volt akkor nem ment az ep1 és a lost cos.
Ha így se megy írj privibe.

Miért nem halljuk gordon és nincs keze?
Egy pár oldalt nézzetek vissza.
Ott én is feltettem ezt a kérdést és kaptam rá egy két jó választ.

Itt elmondom töményen.

Azért nincsenek ezek a bizonyos dolgok mert e fejlesztők szerint így az ember sokkal jobban beleéli magát a szerepbe mint ha lenne egy kar vagy néha böfögne valamit.
Egyébként is elég titokzatos alak a gordon.Ezért is nem beszél.

Az mondjuk tényleg idegesítő hogy amikor vezeti a járműveket akkor nem lehet látni a kezét hanem csak magától mozog a kormány. És amikor mászik fel a létrán akkor sincs semmi.
De ha ezek lennének akkor akkor is kellenének a kezek amikor valami tárgyat kap fel. Ezzel kapcsolatban is biztos van valami ok hogy nem lehet látni a kezét.

Írjatok a Valvenek és faggasátok ki őket.

De ha rákerestek akkor úgy tom van egy cikk valhol ahol kivesézik miért nincsenek a fent dolgok.
#102421 vicvega 2007. augusztus. 11. 16:35
vicvega
#97972 :: Marci19,92 (2007. augusztus. 01. 20:07)
Találtam róla én is videót a youtube-on!Nagyon durva! Akit érdekel itt van,de
sziasztok!
nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám:
mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t.
regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet:

Engine Error:
Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik

HL2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".

a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is.
előre is kösz, ha tud valaki segíteni!