Segítség nem tudok semmit elindíttani a Steam-be ami játék!!!
SDK Source elindul de a Half Life 2, a Counter Strike: Source, semmi nem indul!
Rákattintok a Steam-en belül a My Games fülön belül valamilyekre, betölt, elindítja a játékot aztán leteszi a tálcára úgy hogy bezárja közben.
Már Lemeztöredezettségmentesíttést is csináltam meg az egész kócerájt újra telepítettem Steam-estül mindenhogyan és megint ugyanaz.
És kinek mi a kedvec része hl-ben?
Az Elnyomó az megakadájozza hogy az embereknek utódai legyenek?
Hl1-ben mi volt?
ha megjelenik biztos az episode two.
nem egyértelmü ugyanis az elnyomó készülék egy ágyu amitől puszta energia leszel(meghalsz) de DR.breen legtöbször ezt nevezi osztodás gátlónak is.
Lényegében a Half-Life 1-nek kevés köze van a 2-höz az ami a legközelebb áll a második részhez az a blue shift
Ismeritek a Gmod-ot? Akinkek megvan a Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Deathmatch és Counter Strike: Source az telepítse fel a kilencet aztán a tizet... Naon jó!
Aki akar belőle filmeket nézni keresse a Youtube-n...
Hahahahaaa!!! nos, a főszereplő Parai Zoltán, és nálunk segédmunkás!!!
Persze nem ő, de megszólalásig hasonlít! Muhaha, ezzel milyet tarolok holnap melóban!!!
ŐŐő...Lenne 1kérdésem(bár már 1 bizonyos személy megválaszolta,de azért h. 100%-osan biztos leek benne.
A Counter Strike Source-hoz szükséges a HAlF-LIFE 2 ?
OFF/2:
Kövezzetek meg, de szerintem ez elég béna előzetes .
Eleve alapprobléma, hogy a kamera úgy rezeg, mintha valami alkoholista fogná . Ez szerintem marginális hiba...
A másik nagy baj, hogy Uwe Boll-hoz hasonlóan a játékból vágtak be jeleneteket . Na neee... House of the Dead utánérzés .
Fake-nek jó, de látszik rajta, hogy nagyon az. Ha át akarnak verni, ennél sokkal jobbat találjanak ki, SZVSZ.
Mellesleg a főszereplőt kiről mintázták? Én ilyen karaktert nem láttam a HL-ben (remélem érzi mindenki az iróniát - aka: rohadtul nem hasonlít Gordon Freeman-re).
Hahahahaaa!!! nos, a főszereplő Parai Zoltán, és nálunk segédmunkás!!!
Persze nem ő, de megszólalásig hasonlít! Muhaha, ezzel milyet tarolok holnap melóban!!!
Kövezzetek meg, de szerintem ez elég béna előzetes .
Eleve alapprobléma, hogy a kamera úgy rezeg, mintha valami alkoholista fogná . Ez szerintem marginális hiba...
A másik nagy baj, hogy Uwe Boll-hoz hasonlóan a játékból vágtak be jeleneteket . Na neee... House of the Dead utánérzés .
Fake-nek jó, de látszik rajta, hogy nagyon az. Ha át akarnak verni, ennél sokkal jobbat találjanak ki, SZVSZ.
Mellesleg a főszereplőt kiről mintázták? Én ilyen karaktert nem láttam a HL-ben (remélem érzi mindenki az iróniát - aka: rohadtul nem hasonlít Gordon Freeman-re).
Üdv! Én is imádom a Half-Lefe-ot. Végig is vittem az 1 és a 2 is. Az FPS téren ez a játék a number one nekem.
Csak ezt a kis film előzetest akarom megmutatni nektek, remélem nem láttátok még:
Íme
Amúgy ez fake, de marha jó lett. Igazán jól megcsinálták.
de ezt már láttuk nem is oylan rég beszélgettünk róla... hát ha lesz HL film úgyse adják oda bollnak mert szégyent hozna a HL névre... de igazán megcsinálhatnák vmi neves rendezővel, mint pl a halot, vagy esetleg a pop filmet
Üdv! Én is imádom a Half-Lefe-ot. Végig is vittem az 1 és a 2 is. Az FPS téren ez a játék a number one nekem.
Csak ezt a kis film előzetest akarom megmutatni nektek, remélem nem láttátok még:
Íme
Ez ténleg egy nagyszerű fake előzetes . Sztem ténleg nem olyan rossz.
Remélem Uwe Boll majd csinál Half-Life moviet is...
Csak ezt a kis film előzetest akarom megmutatni nektek, remélem nem láttátok még: Íme
Liftes rész nekem egyből ment... srácok azért nem darálni kell meg ilyenek az ellenségekkel hanem ügyesen kihasználni a terepet meg midnent és úgy sokkal élvezetesebb a játék is és mellesleg nem kell milliószor újrapróbálni...
Nekm se azért nem sikerült mert agyatlanul csak lőttem, hanem mert a lámpám állandóan kifogyott.
Az EP I el olyan volt az érzésem mint egy hosszú demoval. Szerintem ugyanolyan "nehéz" mint a hl2, de nem mondanék igazat ha az a liftes részt nem csináltam volna újra ötvenszer.
Liftes rész nekem egyből ment... srácok azért nem darálni kell meg ilyenek az ellenségekkel hanem ügyesen kihasználni a terepet meg midnent és úgy sokkal élvezetesebb a játék is és mellesleg nem kell milliószor újrapróbálni...
szerintem se LOL inkább nehezebb a HL 2-nél! Főleg amikor a lift beragad a lámpa elalszik és jön vagy 100 szörny nah az kegyetlen rész +új szörny......szal király csak rövid
Az EP I el olyan volt az érzésem mint egy hosszú demoval. Szerintem ugyanolyan "nehéz" mint a hl2, de nem mondanék igazat ha az a liftes részt nem csináltam volna újra ötvenszer.
szerintem se LOL inkább nehezebb a HL 2-nél! Főleg amikor a lift beragad a lámpa elalszik és jön vagy 100 szörny nah az kegyetlen rész +új szörny......szal király csak rövid
Ilyen izé...A még élő emberre ugrik rá (mégpedig a fejére) egy óvatlan pillanatban, az illető pedig lazán elhever...Utána nekiáll szittyózni az agyát, a test felett pedig átveszi az irányítást...Valami ilyesmi...
Jó étvágyat!
Ilyen izé...A még élő emberre ugrik rá (mégpedig a fejére) egy óvatlan pillanatban, az illető pedig lazán elhever...Utána nekiáll szittyózni az agyát, a test felett pedig átveszi az irányítást...Valami ilyesmi...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.