Te ps3ur szerintem meg ebben az évben jobb a fifa mint a pes azért mert a a vidik alapján a pro evo ugyan olyan szinte mint a 08 én szerintem de ne nyissunk vitát.
Én azt olvastam h a fifában aki törtel jáccik csak 1 évadot lehet jáccani a menedszser módban ez igaz??? me akkor....
Te ps3ur szerintem meg ebben az évben jobb a fifa mint a pes azért mert a a vidik alapján a pro evo ugyan olyan szinte mint a 08 én szerintem de ne nyissunk vitát.
Nah én tényleg nem tudom beállítani a becsúszást akár meik gombot nyomom meg megint azt irja h üres az eredeti beállításnál is azt irta h üres akármijen gombra akrom állítani ugyanuyg üres marad már el is ment a fifától a kedvem remélem az eredetibe nm lesz ilyen remélem h ez csak a demó hibája...
geradossz írta:
Nah én tényleg nem tudom beállítani a becsúszást akár meik gombot nyomom meg megint azt irja h üres az eredeti beállításnál is azt irta h üres akármijen gombra akrom állítani ugyanuyg üres marad már el is ment a fifától a kedvem remélem az eredetibe nm lesz ilyen remélem h ez csak a demó hibája...
Nekem ugyen ez volt a problémám - 3 gamepadon teszteltük, és mind a háromnál, különböző gond lépett fel, nekem ugyanaz volt mint neked , vmint az automatikus váltást nem fogadta el ,hogyha állítottam rajta ! A másiknál ha a kapushoz került a labda, nem lehetett róla leváltani , a harmadiknál egyszerűen nem fogadta el a beállításokat ! Logitech és Impact gamepadokkal teszteltük.-ugyhogy nyugi nem a te készülékedben van a hiba.Ha vissza olvasol láthatod, hogy szinte mindenkinél lépett föl vmilyen probléma,ami a teljes verzióban,remélhetőleg nem lesz. A demot eléggé összecsapták, egy picit átláthatóbb, vmint kezelhetőbb jobban esett volna, akkor azt mondom, hogy remek, csodás, így csak nagyon jó! !
Nekem olyan volt, hogy a felsőlécen ment át a labda, és úgy lett gól, ami azért egy focis játéknál elég gáz. De tetszenek az animációk, habár azt hittem, hogy majd az egeres irányításnál nem fognak "darabosan" fordulni a játékosok.
Tényleg, az egeres irányítás nektek mennyire jött be, mert nekem nem igazán...
Hál' Istennek már megvan a csúcsszuper gépem! Nagyon jó maxon-minden, kár, hogy nem lett még nagyobb a konfigja, igazán lehetne ma már... Megsem izzasztja a gépem!
Direkt azért csinálták ilyenre, hogy akinek nem vásárolta össze anyuka - apuka a "csúcsszuper" gépet, annak is normálisan fusson! Minek kéne neked nagyobb "konfig"??? Igy is szép a játék, ha izzasztani akarod a géped akkor arra majd ott lesz több másik játék is, nem egy fifa... De nem értem mire van ekkora arcod, ugyanis a géped egyáltalán nem a csúcskategóriába tartozik, hanem inkább a középkategóriába!
ON: Amugy van bent 1-2 hiba, de általában a demok bugosabbak mint a teljes verzió! Nem kell izgulni, nagyon jó játék lesz, kis gépigénnyel!
Ahogy én is próbálgatom, egyre jobban tetszik, a grafikától szakadjunk el, mert szerintem ez már igencsak élvezhető, a fizikában is elég nagy fejlődés észlelhető, a bíró sem osztogat már ész nélkül, azt vettem észre, hogy a program próbálja figyelembe venni a szabálytalanság mértékét és attól függően ad sárgát, vagy pirosat-10 meccset csak erre szántam, hogy a legkülönfélébb módon vágjak föl mindenkit aki az utamba téved, élsimítás felesleges sztem, inkább a beállításokat kellene átláthatóbbá tenni szvsz! na majd meglátjuk!
Off : Játszottam a Hitmannel és nekem minden jó volt fullon
On: Reménykedek, hogy több beállítás lesz a játékban... bár félek nem lesz Elsimítást hiányolom és még pár apróságot.. ha nem lesz az se baj, nekem így is tetszik )
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.