Mijen újítások lesznek a játékba,mivel a 08 nemsokban különbözik a 07-től,legalábbis grafkóba nem.A 07-et világklasszis szinten nyomtam,de a 08-ban a félcsillagos csapat csatára 16-os on kívölről fordulásból beveri a fickába a gólt,már a profi szinten,de azért tartom magam.
Teljesen új játék a 09-es, nem sok köze van a 08-hoz, se játékmenetbe, se grafikailag...
Nem unod már? Vedd meg és nem lesz vele gond! Folyamatosan warezolsz, igy bannolni fognak! Minket meg rohadtul idegesít, hogy 10 hsz-ba csak ezt tudod mondogatni! Ha kell vedd meg, aztán légy már csöndbe!
Mijen újítások lesznek a játékba,mivel a 08 nemsokban különbözik a 07-től,legalábbis grafkóba nem.A 07-et világklasszis szinten nyomtam,de a 08-ban a félcsillagos csapat csatára 16-os on kívölről fordulásból beveri a fickába a gólt,már a profi szinten,de azért tartom magam.
Most olvastam ugyan ott több ember is irta h megy 1 év utá nah akkor most mih az igaz....??? mind egy ha nem megy akk max megveszem.... ha meg megy akk is megvezsem ha tetszik....
Nem unod már? Vedd meg és nem lesz vele gond! Folyamatosan warezolsz, igy bannolni fognak! Minket meg rohadtul idegesít, hogy 10 hsz-ba csak ezt tudod mondogatni! Ha kell vedd meg, aztán légy már csöndbe!
ddek, ne offold már szét a topicot, köszi!
Amugy aki már játszik vele, az tudja mik az új stadionok?
Most olvastam ugyan ott több ember is irta h megy 1 év utá nah akkor most mih az igaz....??? mind egy ha nem megy akk max megveszem.... ha meg megy akk is megvezsem ha tetszik....
igazad van....te meg skullam miért nem rendeld meg? szerintem meg épp a fifával lehet többet el lenni mint a crysis-el mert azt végigviszed utánna meg nem sokat tudsz vele csinálni.
Ez igaz de a crysisal utána jáchatsz bármikor ha oylan kedved van de ha kilyon a 10 akkor má nem a nullakilenmcel fogsz jáccani mert hanem a 10 el én pl azóta nem jáccok a 07 el mióta mejött a 08 csak áll a polcon és vszinüleg már nem is fogok....
igazad van....te meg skullam miért nem rendeld meg? szerintem meg épp a fifával lehet többet el lenni mint a crysis-el mert azt végigviszed utánna meg nem sokat tudsz vele csinálni.
végül is nem mindenkinek van pénze arra hogy megvegye azt ami megtetszik
De nem az egyépként mi értelme megvenni 1 évre mert aztán jön a 10... deh pl a crysis meg iylenknek van értlm megvenni mert azzal nem csak egy évig fogsz jáccani... egyépként meg meg szoktam venni a játékok nagyrészét csak szeretem előb kipróbálni h tudjam h mit vezsek meg....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.