Kroy82 - Nem egyedi a problémád, nekem sem engedi a korábbiakkal nem volt ilyen problémám. Ez viszont így számomra játszhatatlan, ha valakinek van ötlete a problémára, akkor azt szívesen vennénk.
Üdv. mindenkinek!
Csak bizonyos gamepadok kompatibilisek a játékkal!
Amit lőttem egy gólt, az félpályáról volt. Most már sikerül feljutnom, de a 16-oson belülre szerintem max 3-szor jutottam el, és ha el is jutok, nem tudok lőni, de azért még próbálkozom, már csak a lövés nem megy.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Bocs a hülye kérdésekért, de sok mindent nem tudok.
Hogy kell rendesen kapura lőni? Mert amikor megnyomom a lövés/távolság gombot8space), mindig a közönségbe, vagy mellé lőtt. Általában távolról, de közelről is ez van, szóval nem tudom hogy kell.
Sikerült játszanom egy döntetlent, aminek örülök, mert eddig mindig kikaptam. A Légy profi módban meg 2-0-ra nyertem, és az egyik gólt én lőttem. Kezd tetszeni a játék!
Kipróbáltam, de nem igazán fekszik nekem. DE még gyakorlok, mert kitartó vagyok. Billentyűzetről elég nehéz, de a gamepadomon, meg csak 8 gomb van és nem lehet rajta rendesen kiosztani a dolgokat, de még nem adom fel. Ha egyszer rááll a kezem akkor tetszeni fog.
Először kipróbálom, aztán majd meglátom. Még több mint egy óra és lejön. Mondjuk én egy demóval is jól elvagyok, legalábbis egy ideig.
Milyen csapatok vannak a demóban?
Én most töltöm le a demóját, és nem tudom, hogy mit várjak. Utoljára a 06 demójával játszottam. Ez meg nem is biztos, hogy elmegy, de majd nemsokára kiderül.
Kroy82 - Nem egyedi a problémád, nekem sem engedi a korábbiakkal nem volt ilyen problémám. Ez viszont így számomra játszhatatlan, ha valakinek van ötlete a problémára, akkor azt szívesen vennénk.
Van egy apró problémám a játékkal, amiben kérném a segítségeteket: Felment a játék gond nélkül, megy is szép is ... meg minden. A gond viszont az , hogy gamepaddal (logitech) játszanám, de a becsuszás, és a szerelés gombokra azt írja, hogy üres, és nem enged beállítani semmit ide. Biztos, hogy nem a gamepad a rosz, mert a 08 tökéletesen megy vele, meg egy másik gamepadot is vettem (speedlink), de az is ugyanezt csinálja. Ha valaki zudja, hogy mit lehet tenni ezzel,akor kérem írjon! Előre ism köszi
Lenyomtam jópár szezont a menedzser módban és egyszerűen elfogytak a jó játékosok. Mind 30-60-as összértékű és 18-26 évesek. Hol vannak a fiatal tehetségek
insanity írta:
Lenyomtam jópár szezont a menedzser módban és egyszerűen elfogytak a jó játékosok. Mind 30-60-as összértékű és 18-26 évesek. Hol vannak a fiatal tehetségek
Hát igen, ez egy tipikus fifa hiba, mint h az is h nagycsapatokból gyenge csapat lesz stb.
spactic írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Sajnos probléma adódott a fifa09-el, PC-n.
Rendesen elindúl, egyáltalán nem akad, szép a grafika, csak a játékosok hiányoznak.
22 árnyék rohangál össze vissza.
ha valaki tudja mi lehet a baj, kérem segítsen.
Előre is köszönöm. És örök hálám.
1. dolog amit néz meg az az h megy-e a demója ha az sem megy normálisan egyértelmü a hiba
2. MIlyen videókártyád van? mert lehet régi ami nem támogat bizonyos effekteket
3. a menüben állísd ki mindnet állísd min-re a grafikát stb és ha akkor normálisan megy akkor probálgass h mi okozza a gondot
4. lehet egy egyszerü vga driver frissités vagy directx legujabb verziója megoldja a problémát
REmélem tudtam segíteni
Én most töltöttem le a demót,hát teszik a játék,szép is,jobb is lett az ütközésvizsgálat,meg az animációk,gépigénye sem nagy.....
Szóval egy átlagosnál jobb rész szerintem
De számomra a Be a Pro mód egyelőre irányíthatatlan.....
Pedig tök egyszerű, tudod kérni a labdát stb... csak kicsit rá kell érezni és megy is
Én most töltöttem le a demót,hát teszik a játék,szép is,jobb is lett az ütközésvizsgálat,meg az animációk,gépigénye sem nagy.....
Valamejík részben hallottam,hogy lessz egykapuzás,de a 08-ban csak gyakorló módba tudtam az ellenség kapusa ellen focizni,de nincsenek védők,a 09-ben van valami hasonló?
Hát vagy valami driver gond, vagy maga a játék a hibás, (persze csak akkor ha nem eredeti)
Sziasztok!
Rendesen elindúl, egyáltalán nem akad, szép a grafika, csak a játékosok hiányoznak.
Hát vagy valami driver gond, vagy maga a játék a hibás, (persze csak akkor ha nem eredeti)
Sziasztok!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.