Mihez képest?? A konzoloshoz képest nem! De a 08-as résztől ezerszer szebb
De kiváncsi leszek mi lesz 2010-re, addigra igérték, hogy ugyanazt a minőséget kapjuk mint a konzolosok..
A másik meg hogy melyik magyar játékosnak lesz az a "special" arca?! Dzsudzsák már ha a borítón van akkor remélem neki, Gera, Hajnal, Priskin...?!
Gerának és Priskinek eddig is meg volt csinálva az arca de remélem Dzsudzsáké meg Hajnalé is meglesz
ez tényleg nagy változás de szerintem még akkor se szép.
Mihez képest?? A konzoloshoz képest nem! De a 08-as résztől ezerszer szebb
De kiváncsi leszek mi lesz 2010-re, addigra igérték, hogy ugyanazt a minőséget kapjuk mint a konzolosok..
A másik meg hogy melyik magyar játékosnak lesz az a "special" arca?! Dzsudzsák már ha a borítón van akkor remélem neki, Gera, Hajnal, Priskin...?!
Ez tényleg jo A játékmenet rengeteget változott És mindjárt itt a demo...
Na ja De a pontos megjelenési dátum az mi? Mert míg az amazon meg a többi oldal 14.-ét ír, mástól azt hallom hogy már 3.-án megjelenik?! A demo meg szerintem 10 napon belül fent lesz a neten már
Amugy tudja valaki, hogy milyen új ligák, stadionok lesznek a játékba?!
A képekről meg annyit, hogy sajna inkább csak az ismeretlen játékosokról vannak, kisebb csapatokról (hannover stb...)
nem tudom miért nem raknak fel inkább nagy csapatokról, játékosokról képeket, az talán sokakat érdekelne..
C Roni-t a PES szerzőtette le a borítójára...
De Ronaldinho nekem se tettszik a borítón, inkább már egy Torres... de akár egy Villa vagy egy Messi sokkal jobb lenne..
BigBoy írta:
De Ronaldinho nekem se tettszik a borítón, inkább már egy Torres... de akár egy Villa vagy egy Messi sokkal jobb lenne..
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.