Haverom Xbox-ján kipróbáltam a 08-at, és hát mit ne mondjak, ha pc-re is ez kerülne, még mindig maradnék a pesnél. Pozitívumnak a menüt, licenceket tudnám felhozni, az nagyon is rendben van. Viszont a mérkőzések mind egy kaptafára mennek. Van a 6,7 góltípus, ami tőled függően váltakozik, mert sajnos nem tudod megvalósítani amit szeretnél. Ezzel ellentétben a pes-ben rengeteg variációs lehetőség van, gyönyörű gólokat lehet szerezni. Szóval egy kis grafikai tuningal, és egérrel való játéklehetőséggel, nem lehet még megfogni engem.
Kihalt, mivel senki sem kíváncsi már a FIFA-ra, és termékére, mivel a riválisok (PES-sorozat) kenterbe verik szegény fifát, aki 3 év óta szinte semmit sem változtatott a grafikán, és a játékmeneten.
Ebből adódóan az emberek bizalmukat vesztették ezzel a sorozattal szemben.
Ennyi...
Annak ellenére a 09-es rész teljesen más lesz mint az előzők!
Szóval először olvass valami infót róla és utánna gyere ide okoskodni!
Kihalt, mivel senki sem kíváncsi már a FIFA-ra, és termékére, mivel a riválisok (PES-sorozat) kenterbe verik szegény fifát, aki 3 év óta szinte semmit sem változtatott a grafikán, és a játékmeneten.
Ebből adódóan az emberek bizalmukat vesztették ezzel a sorozattal szemben.
Ennyi...
Off: Én csináltam még valamelyik nap egy Fifa sorozatok topicot, de törölték úgy vettem észre... pedig felesleges dolog mindig csinálni új és új Fifa topicokat... de hát ezt nem én döntöm el
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.