Tökmind1 jön az új PES aztán hazavágja ezt a különbséget.
Végre licensorientáltabb kialakítással.
Akkor te PES-ezel én fifázok! És mások is igy lesznek ezzel! Nálam pedig a fifa veri a PES-t főleg a manadzser mód és a légy profi mód miatt és ehez társul végre egy szép grafika!
Végre, volt szerencsém kipróbálni! Véleményem szerint nagyon jó lett, tényleg egy más fifát kaptunk, sokkal szebb és jobb! A játékmenet tényleg sokkal élvezhetőbb, a grafika az előző részekhez képest gyönyörű! Sajnos csak 2 percet tudunk játszani vele és kevés a csapat is, de összegségébe nagyon jó lett ez a fifa! Persze ez még egy demo, még várható több javítás, több arc!
Amugy akkor a pontos megjelenés mikor is lesz? Október 3.-a vagy 14.-e?
még nem próbáltam, majd csak holnap de néhány kérdésem lenne, hogy az automatikus váltás hogy szuperál, lehet, hogy itt más néven fut,mint a 07-ben-egyszóval az ellen. még mindig buta? Írtátok, hogy a bíró elsőre nem fúj le mindent- ez még nem lenne gond de a lapokhoz, hogy viszonyul? A 07-ben csak úgy osztogatta a pirosakat. Figyelembe veszi a szabálytalanság mértékét vagy ahogy esik úgy puffan alapon szórja az áldást?
Ez gonosz volt
Nem baj, én annyival ugyse tudnám tölteni...
Én 700-al is töltöttem .Az első meccs alapján vegyesek az érzelmeim. A grafika sokat fejlődött, azzal tényleg nincs gond. a játékmenet viszont szerintem nem sokat változott(igaz egy meccs nem túl sok) csak azt a béna előnyszabályt vették volna ki, röhej hogy semmit sem fúj le a bíró elsőre . Amugy Schalke-val vertem Realt 1-0 ra.
Na én is kipróbáltam...hát most szedem össze az államat az asztala alól!! Ahhoz semmi kétség nem fér h ez az eddigi legjobb fifa!! Szinte minden játékosnak uj arca van, jo játékmenet stb...Végre látszik h a PC-s verzióra is odafigyeltek...Na és az az uj csel, amikot sarokkal rápöcköli a belsőjére a labdát! Élvezet vele végigmenni a szélen
Bocs a duplázásért, de szerintem 2 verzió van a neten! A kisebbikbe (750mb)-ba ezek a csapatok vannak Marseille Schalke Real Madrid Chelsea AC Milan Toronto FC
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.