Kérjük jelentkezz be!
Diablo 2

Diablo 2 és kiegészítői

A stílus egyeduralkodója, a mágikus tárgyak cukrosbácsija...
#21935 Mr. Cal 2006. december. 13. 17:55
Mr. Cal
Diablo 1-ben van ott asszem 3 (?) féle karikinézet volt, és csak az armortól függött (meg persze, hogy milyen fegyver volt a kezében + használt-e shieldet)
#21931 Charles 2006. december. 13. 17:43
Charles
Máskor órákig keresek és nem találok egyet se XD

Ja de csak egy mozog Pedig ez valami Jabán oldalon volt, na mind1 ezentúl csak mozgot rakok fel, ami érdekes és figyelemre méltó.
#21928 Charles 2006. december. 13. 17:32
Charles

Én a jóbb oldalira szavzok XD
Tényleg nincs ilyen páncél?
#21907 Mr. Cal 2006. december. 13. 15:53
Mr. Cal
#21901 :: Tenebra (2006. december. 13. 15:27)
Ja, azon nagyot röhögtem... Meg érdekes volt az is, hogy King Leoric-ot a lut gholein-i sewers-be Radament-hez lehet rakni. Kicsit LOL, de nekem nagyon tetszene. Csak a modoktól való félelmem gátolja meg, hogy beletegyem. Egyébként nagy nosztalgia öntötte el a szívemet a Diablo I kreatúrák láttán... Nincs meg valakinek eredetiben? Egy programmal (mindenki ismeri), LAN-ban szerintem még működne... Ja, és a Hellfire-ről senki nem tud semmit? Diablo I kiegészítése volt anno, és raktak bele új karikat is... Szégyen szemre még nem próbáltam ki. Ezért ezt pótolni szeretném. Na?
CheAttilaTenebra írta:

Ja, azon nagyot röhögtem... Meg érdekes volt az is, hogy King Leoric-ot a lut gholein-i sewers-be Radament-hez lehet rakni. Kicsit LOL, de nekem nagyon tetszene. Csak a modoktól való félelmem gátolja meg, hogy beletegyem.
Egyébként nagy nosztalgia öntötte el a szívemet a Diablo I kreatúrák láttán... Nincs meg valakinek eredetiben? Egy programmal (mindenki ismeri), LAN-ban szerintem még mûködne...

Ja, és a Hellfire-rõl senki nem tud semmit? Diablo I kiegészítése volt anno, és raktak bele új karikat is... Szégyen szemre még nem próbáltam ki. Ezért ezt pótolni szeretném. Na?

Hellfire nagyon kira, fölturbózott D2, új cuccok, kasztok, monszták, pályák, varázslatok, egyszóval: überkirály

D1 nekem is megvan eredetiben, majd alkalomadtán tolhatjuk ^^
#21906 Mr. Cal 2006. december. 13. 15:50
Mr. Cal
#21885 :: Tenebra (2006. december. 13. 15:06)
Igen, ilyen homályosan derengett nekem is, hogy valami o meg t van a rúnában, és van valami határ.... De már annyi Diablo "szakirodalom" van a tarsolyomban, hogy csak megtanulom egyszer ezeket a trükköket is. Azt értem, hogy karácsonyi adakozás lesz majd, de főképp azt akartam "kérdezni", hogy a program, amit javasoltam, értelmes? Használható szerinted? Mert én meglestem, és elég sok, testre szabható dolog van benne (pl.: beírtam, hogy milyen karim van, és ahhoz képest generált rúnaszavakat). Tehát szerinted onnan érdemes szemezgetni, ha be akarok nyögni valamit, amit szívesen kapnék? Fejből semmiképp se tudnék kitalálni rúnaszavakat, tehát valami kell mindenképp. Igazából barbimnak egy jobbfajta sisak kellene, socketesen ugye, hogy rúnákat tudjak belepakolni (bár kevés a két socket-es még). Mindenképp a damage-t kéne növelnie, ami már így is szép a múltkori kalapács óta (amit adtál, köszönet érte ), de ugye "még, még, még" alapon működünk. Vagy paladin számra (lvl 19 még) kellene egy ütősebb armor, amit jó lenne rúnaszavakból kreálni, ha már van egy kétsocket-es ring mail armorom. Palának főleg resistance kellene, mert a villámot és a mérget nehezen tűri szegény... Amúgy meg örülök, hogy jól látom . Kösz az "elsimerést", vagy hogy is kell mondani ilyenkor. Igazából Warnen nyomán fejlődött ez ki nálam, akinél egy fia elemental dam-os aurát nem láttam anno.
CheAttilaTenebra írta:

Igen, ilyen homályosan derengett nekem is, hogy valami o meg t van a rúnában, és van valami határ.... De már annyi Diablo "szakirodalom" van a tarsolyomban, hogy csak megtanulom egyszer ezeket a trükköket is.

Azt értem, hogy karácsonyi adakozás lesz majd, de fõképp azt akartam "kérdezni", hogy a program, amit javasoltam, értelmes? Használható szerinted? Mert én meglestem, és elég sok, testre szabható dolog van benne (pl.: beírtam, hogy milyen karim van, és ahhoz képest generált rúnaszavakat). Tehát szerinted onnan érdemes szemezgetni, ha be akarok nyögni valamit, amit szívesen kapnék? Fejbõl semmiképp se tudnék kitalálni rúnaszavakat, tehát valami kell mindenképp. Igazából barbimnak egy jobbfajta sisak kellene, socketesen ugye, hogy rúnákat tudjak belepakolni (bár kevés a két socket-es még). Mindenképp a damage-t kéne növelnie, ami már így is szép a múltkori kalapács óta (amit adtál, köszönet érte ), de ugye "még, még, még" alapon mûködünk.
Vagy paladin számra (lvl 19 még) kellene egy ütõsebb armor, amit jó lenne rúnaszavakból kreálni, ha már van egy kétsocket-es ring mail armorom. Palának fõleg resistance kellene, mert a villámot és a mérget nehezen tûri szegény...

Amúgy meg örülök, hogy jól látom . Kösz az "elsimerést", vagy hogy is kell mondani ilyenkor. Igazából Warnen nyomán fejlõdött ez ki nálam, akinél egy fia elemental dam-os aurát nem láttam anno.

Vengeance meg egyszer kell. Paladinban még "haladó-n00b" vagyok.... Meg kell tudnom, mit lehet kihozni belõle... S ha majd olyan 25-29-es lesz, betesztelném az assa-nál, ha nem gond .

nem preferálom az ilyen progikat...nézz szét AS-en ott az összes rúnaszó, nem kell hasraütni

ring mailbe rw-t rakni??!
#21904 Charles 2006. december. 13. 15:31
Charles
#21901 :: Tenebra (2006. december. 13. 15:27)
Ja, azon nagyot röhögtem... Meg érdekes volt az is, hogy King Leoric-ot a lut gholein-i sewers-be Radament-hez lehet rakni. Kicsit LOL, de nekem nagyon tetszene. Csak a modoktól való félelmem gátolja meg, hogy beletegyem. Egyébként nagy nosztalgia öntötte el a szívemet a Diablo I kreatúrák láttán... Nincs meg valakinek eredetiben? Egy programmal (mindenki ismeri), LAN-ban szerintem még működne... Ja, és a Hellfire-ről senki nem tud semmit? Diablo I kiegészítése volt anno, és raktak bele új karikat is... Szégyen szemre még nem próbáltam ki. Ezért ezt pótolni szeretném. Na?
Hmm a Diablo I szomszédunkéknak talán még meg van (ha kell elkérem tőlük) De az bíztos, hogy unokatestvéremnek meg van, csak ő pár szász mérföldel arrébb van...
#21901 Tenebra 2006. december. 13. 15:27
Tenebra
#21895 :: Marka Ragnos (2006. december. 13. 15:21)
Na én megnéztem a dio1 es linket. Ahol diablóra kattintva (aszörnyeknél) kirak valami marhulást miszerint be lehet rakni a D2 be Griswold vagy a Smith helyére a diablo 1 es diablót. Hát nem valószínű hogy berakom, de majd meglátjuk.
Ja, azon nagyot röhögtem... Meg érdekes volt az is, hogy King Leoric-ot a lut gholein-i sewers-be Radament-hez lehet rakni. Kicsit LOL, de nekem nagyon tetszene. Csak a modoktól való félelmem gátolja meg, hogy beletegyem.
Egyébként nagy nosztalgia öntötte el a szívemet a Diablo I kreatúrák láttán... Nincs meg valakinek eredetiben? Egy programmal (mindenki ismeri), LAN-ban szerintem még működne...

Ja, és a Hellfire-ről senki nem tud semmit? Diablo I kiegészítése volt anno, és raktak bele új karikat is... Szégyen szemre még nem próbáltam ki. Ezért ezt pótolni szeretném. Na?
Post tenebras lux
#21899 Warnen 2006. december. 13. 15:24
Warnen
#21885 :: Tenebra (2006. december. 13. 15:06)
Igen, ilyen homályosan derengett nekem is, hogy valami o meg t van a rúnában, és van valami határ.... De már annyi Diablo "szakirodalom" van a tarsolyomban, hogy csak megtanulom egyszer ezeket a trükköket is. Azt értem, hogy karácsonyi adakozás lesz majd, de főképp azt akartam "kérdezni", hogy a program, amit javasoltam, értelmes? Használható szerinted? Mert én meglestem, és elég sok, testre szabható dolog van benne (pl.: beírtam, hogy milyen karim van, és ahhoz képest generált rúnaszavakat). Tehát szerinted onnan érdemes szemezgetni, ha be akarok nyögni valamit, amit szívesen kapnék? Fejből semmiképp se tudnék kitalálni rúnaszavakat, tehát valami kell mindenképp. Igazából barbimnak egy jobbfajta sisak kellene, socketesen ugye, hogy rúnákat tudjak belepakolni (bár kevés a két socket-es még). Mindenképp a damage-t kéne növelnie, ami már így is szép a múltkori kalapács óta (amit adtál, köszönet érte ), de ugye "még, még, még" alapon működünk. Vagy paladin számra (lvl 19 még) kellene egy ütősebb armor, amit jó lenne rúnaszavakból kreálni, ha már van egy kétsocket-es ring mail armorom. Palának főleg resistance kellene, mert a villámot és a mérget nehezen tűri szegény... Amúgy meg örülök, hogy jól látom . Kösz az "elsimerést", vagy hogy is kell mondani ilyenkor. Igazából Warnen nyomán fejlődött ez ki nálam, akinél egy fia elemental dam-os aurát nem láttam anno.
Az elemental damagéval nekem az a bajom, hogy: jáccok-jáccok-jáccok,...aztán mikor kezd izgi lenni, bedob olyan démonokat, amik pont az én csilivili Zanussi-Lehel karikámra immunisak = szopcsi-nyalcsi, Lakatos Béla...
#21895 Marka Ragnos 2006. december. 13. 15:21
Marka Ragnos
Na én megnéztem a dio1 es linket. Ahol diablóra kattintva (aszörnyeknél) kirak valami marhulást miszerint be lehet rakni a D2 be Griswold vagy a Smith helyére a diablo 1 es diablót. Hát nem valószínű hogy berakom, de majd meglátjuk.
#21893 Charles 2006. december. 13. 15:20
Charles
Ha valaki paladint akar teszteltetni én vállalom, de ha én azt mondom, hogy bíztos lesz akkor én nem csinálnék a helyébe paladint. gs klán oldalán az a történelmi szösszenet a tastvéreimről negyon jó volt. Nightbagoly ha újra elkezded szivesen dueleznék veled mondj egy szintet és csinálok egy akkora palát. Mellesleg ezt már tudtuk, hogy újra akarod játszani hísz már írtad még valamikor régen (=way back )
#21885 Tenebra 2006. december. 13. 15:06
Tenebra
#21876 :: Mr. Cal (2006. december. 13. 13:08)
CheAttilaTenebra írta: Rúnaszavak generálása. Szerintem ezekkel a programokkal tök jól lehet rúnaszavakat "keresni", vagy egyáltalán: összerakni. Így szerintem aki akar runeword-ot, vagy akarja tudni, mi az (ilyen kis szürke kavicsok a játékban, asszem Horadric-kal csak Oth-ig lehet, utána már nagyon faxa lootok kellenek), az segítséget kaphat a fenti linken. Szerintem tök jó, mert megadja a tulajdonságokat is, meg a rúna nevét is... Szóval legenerálja neked, amit akarsz. Utána meg már csak begépeled ide, és Mr. Cal vagy Plata már adják is . Egyébként nekem van új paladin tapasztalatom, ami prok számára nevetséges, de számomra elõrelépés. Nos, egy megállapítás: paladint, bármilyen elemental offensive aurával csinálni baromság... Túl sok az Immune még normalon is, túl kicsit sebez... S gondolom, Hellen (ahol még soha nem jártam), még több az ilyen. Így palánál szerintem rohadtul nem éri meg elementális aurákkal szenvedni. Bár az is kérdéses, hogy a Vengeance-nak van-e létjogosultsága akkor... Hát, nem tudom, az is elemental damage-os, de az Avenger palának ez az egyik jellemzõje. De azt mindenképp megértettem, hogy miért a bónuszt adó aurákra gyúrnak, miért nem a lightosakra (meg fõleg duelben szívás egy villám-fagy-tûz ellenállós karival szemben ).
oth rúna nincs, ort van lehet a fölött is cube-olni (bnten egészen zodig), csak gem kell hozzá... nos, ez a "már adják is" fejenként 1 tárgyra vonatkozik és csak Karácsony alkalmából van gratula! teljesen jól látod a dolgot avanger az más, ott random adja a különböző elemental damokat + ott a convi aura, ami leviszi az ellen resijét (más kérdés, hogy alig van avenger kari bneten, pvm-re van jobb, pvp-ben meg esélytelen, bár ki tudja, lehet egyszer betesztelem )
Igen, ilyen homályosan derengett nekem is, hogy valami o meg t van a rúnában, és van valami határ.... De már annyi Diablo "szakirodalom" van a tarsolyomban, hogy csak megtanulom egyszer ezeket a trükköket is.

Azt értem, hogy karácsonyi adakozás lesz majd, de főképp azt akartam "kérdezni", hogy a program, amit javasoltam, értelmes? Használható szerinted? Mert én meglestem, és elég sok, testre szabható dolog van benne (pl.: beírtam, hogy milyen karim van, és ahhoz képest generált rúnaszavakat). Tehát szerinted onnan érdemes szemezgetni, ha be akarok nyögni valamit, amit szívesen kapnék? Fejből semmiképp se tudnék kitalálni rúnaszavakat, tehát valami kell mindenképp. Igazából barbimnak egy jobbfajta sisak kellene, socketesen ugye, hogy rúnákat tudjak belepakolni (bár kevés a két socket-es még). Mindenképp a damage-t kéne növelnie, ami már így is szép a múltkori kalapács óta (amit adtál, köszönet érte ), de ugye "még, még, még" alapon működünk.
Vagy paladin számra (lvl 19 még) kellene egy ütősebb armor, amit jó lenne rúnaszavakból kreálni, ha már van egy kétsocket-es ring mail armorom. Palának főleg resistance kellene, mert a villámot és a mérget nehezen tűri szegény...

Amúgy meg örülök, hogy jól látom . Kösz az "elsimerést", vagy hogy is kell mondani ilyenkor. Igazából Warnen nyomán fejlődött ez ki nálam, akinél egy fia elemental dam-os aurát nem láttam anno.
Post tenebras lux
#21884 -=Silent Angel=- 2006. december. 13. 15:05
-=Silent Angel=-
#21852 :: kuroneko (2006. december. 13. 00:13)
jól van kösz legalább tudom most hogy tényleg van értelme a better finding magic items-es cuccoknak. OFF: csak úgy elnézve a képet, szereted az animéket? esetleg a hentai-t?
kuroneko írta:

jól van kösz legalább tudom most hogy tényleg van értelme a better finding magic items-es cuccoknak.

OFF: csak úgy elnézve a képet, szereted az animéket? esetleg a hentai-t?

OFF:Igen! Mindekettőt!

ON: Nos kedves társak valakivel aki level 6-8 felé tart vmeik karijával az csatlakozna hozzám és tolnánk egy faszát!

Ugyanis tudniillik rólam hogy egyedül nem igazán szeretek bnten nyomulni!
#21876 Mr. Cal 2006. december. 13. 13:08
Mr. Cal
#21868 :: Tenebra (2006. december. 13. 11:52)
Rúnaszavak generálása. Szerintem ezekkel a programokkal tök jól lehet rúnaszavakat "keresni", vagy egyáltalán: összerakni. Így szerintem aki akar runeword-ot, vagy akarja tudni, mi az (ilyen kis szürke kavicsok a játékban, asszem Horadric-kal csak Oth-ig lehet, utána már nagyon faxa lootok kellenek), az segítséget kaphat a fenti linken. Szerintem tök jó, mert megadja a tulajdonságokat is, meg a rúna nevét is... Szóval legenerálja neked, amit akarsz. Utána meg már csak begépeled ide, és Mr. Cal vagy Plata már adják is . Egyébként nekem van új paladin tapasztalatom, ami prok számára nevetséges, de számomra előrelépés. Nos, egy megállapítás: paladint, bármilyen elemental offensive aurával csinálni baromság... Túl sok az Immune még normalon is, túl kicsit sebez... S gondolom, Hellen (ahol még soha nem jártam), még több az ilyen. Így palánál szerintem rohadtul nem éri meg elementális aurákkal szenvedni. Bár az is kérdéses, hogy a Vengeance-nak van-e létjogosultsága akkor... Hát, nem tudom, az is elemental damage-os, de az Avenger palának ez az egyik jellemzője. De azt mindenképp megértettem, hogy miért a bónuszt adó aurákra gyúrnak, miért nem a lightosakra (meg főleg duelben szívás egy villám-fagy-tűz ellenállós karival szemben ).
CheAttilaTenebra írta:

Rúnaszavak generálása. Szerintem ezekkel a programokkal tök jól lehet rúnaszavakat "keresni", vagy egyáltalán: összerakni. Így szerintem aki akar runeword-ot, vagy akarja tudni, mi az (ilyen kis szürke kavicsok a játékban, asszem Horadric-kal csak Oth-ig lehet, utána már nagyon faxa lootok kellenek), az segítséget kaphat a fenti linken. Szerintem tök jó, mert megadja a tulajdonságokat is, meg a rúna nevét is... Szóval legenerálja neked, amit akarsz. Utána meg már csak begépeled ide, és Mr. Cal vagy Plata már adják is .

Egyébként nekem van új paladin tapasztalatom, ami prok számára nevetséges, de számomra elõrelépés. Nos, egy megállapítás: paladint, bármilyen elemental offensive aurával csinálni baromság... Túl sok az Immune még normalon is, túl kicsit sebez... S gondolom, Hellen (ahol még soha nem jártam), még több az ilyen. Így palánál szerintem rohadtul nem éri meg elementális aurákkal szenvedni. Bár az is kérdéses, hogy a Vengeance-nak van-e létjogosultsága akkor... Hát, nem tudom, az is elemental damage-os, de az Avenger palának ez az egyik jellemzõje. De azt mindenképp megértettem, hogy miért a bónuszt adó aurákra gyúrnak, miért nem a lightosakra (meg fõleg duelben szívás egy villám-fagy-tûz ellenállós karival szemben ).

oth rúna nincs, ort van lehet a fölött is cube-olni (bnten egészen zodig), csak gem kell hozzá...

nos, ez a "már adják is" fejenként 1 tárgyra vonatkozik és csak Karácsony alkalmából van

gratula! teljesen jól látod a dolgot

avanger az más, ott random adja a különböző elemental damokat + ott a convi aura, ami leviszi az ellen resijét (más kérdés, hogy alig van avenger kari bneten, pvm-re van jobb, pvp-ben meg esélytelen, bár ki tudja, lehet egyszer betesztelem )
#21875 Tenebra 2006. december. 13. 12:38
Tenebra
Nos, keresgéltem a neten Leoric animációja után, és meglepetésemre egy olyan ütős kis oldalt találtam, ahol a Diablo I (!!!) animált karakterei vannak... . Lehet, hogy ez másnak nem jelent sokat, de én rohadtul örülök, mert a Diablo I a kedvenc játékaim közé tartozik még ma is, és már-már hiányérzetem volt, hogy mindig csak a II. rész animjait raktam be magamnak. Most legyen itt az I. részé is! Tényleg, a Hellfire kiegjét miért nem árusítják vajon?

Amúgy meg Bagolynak javaslom, hogy töltse be. Ilyen csalódások után, mint a Gothic III nem marad más, csak a romantikus múltba fordulás. A régi játékok elővétele (persze van Gothic I-II is, de nekem személy szerint a III bugjai és iszonyat gépigénye miatt ölni támadt kedvem).

Charles, téged meg nem értelek (tm by Charles). ICQ-n online vagyok. Igaz, úgy néz ki, hogy az állapotjelző ráfagyott az asztalra... Pedig nincs is olyan hideg itt.

Apropó, még egy kérdés: nem akar valaki Diablo I-ezni velem? Egyszer, valamikor? Bneten már nem megy, de ál-LANként megoldható.
Post tenebras lux
#21874 NightBagoly 2006. december. 13. 12:31
NightBagoly
Lassan három év telt el azóta, hogy utoljára végigjátszottam a Diablo 2-őt, úgyhogy hamarosan én is nekiesem... Még a végén elfelejtem, milyen élmény sötét nekromantámmal belépni Andariel termeibe
#21873 Charles 2006. december. 13. 12:26
Charles
Ha így folytatom csinálok egy új accountot paláknak
Ez a pala most egy teljesen személysen elcseszett lesz Az embernek kellenek a tapasztalatok De, hogy ha jellemeznem kéne akkor azt mondanám, hogy multifunkcionális lesz. Ha tömeg írtásos a kedvem akkor ott a kalapács, he nem akkor vengeance. Holy bolt azért lesz benne mert szeretek lödözni meg a csapat társak is köszönik... Holy shield meg jó és megéri. Másra nagyon úgy se tudom költenu.
Igaz választhatnék egy jó kis offenzív aurát is (ha jól emlékszem ) , de az az aura, amit választottam az életemet és a manámat segíti, amire szüsége lesz manára meg ilyen skillekre mindenképp, élet pedig minnél több annál jóbb.
Ha besülek vele akkor csinálok majd egy gs-s palát, ami remélhetőleg bíztos jó lesz.
(gyere fel msn-re szeretnék kérdezni valamit ICQ-n fenn vagy de meg se mukkansz XD)
#21871 Tenebra 2006. december. 13. 12:18
Tenebra
#21869 :: Charles (2006. december. 13. 12:11)
Igen erre én is rá jöttem pár év késéssel (na jó offline az első honapokba azt sem tudtam, hogy 3 fő ága van a skilleknek ) Vengeance az meg éri mivel hiába csak egy látszik de attól még 3 fajta sebzést (pontosabban 4) viszünk be. DE igen duelben meg lehet szívni vele. MOst elmondom milyen lesz a palám: Ki lesz maxolva: Holy bolt (nem nevet ez egy templomos pala ) Holy shield Az a kalapácsos bizbasz Vengeance És az a defenzív auráknál a 30lvl.s bal oldalt Hiába volt eddig a legtöbb karakterem pala (ez a kedvencem ráadásul) még mindig alig tudom a skilljeinek a nevét
Szerintem nézd meg ezt, mielőtt ismét egy shit palát csinálnál. . Én is innen lestem a jó kis Avenger-t. S itt a Holy Bolt-ot és a Holy Shield-et nem tanácsolják annyira combozni. Bár lehet, hogy onnan nézted, és kombináltál... Kombinálni lehet, de én most egy ütőképes paladinra hajtok, ami egyértelműen a GS Clan lapján van rajta.
Post tenebras lux
#21869 Charles 2006. december. 13. 12:11
Charles
#21868 :: Tenebra (2006. december. 13. 11:52)
Rúnaszavak generálása. Szerintem ezekkel a programokkal tök jól lehet rúnaszavakat "keresni", vagy egyáltalán: összerakni. Így szerintem aki akar runeword-ot, vagy akarja tudni, mi az (ilyen kis szürke kavicsok a játékban, asszem Horadric-kal csak Oth-ig lehet, utána már nagyon faxa lootok kellenek), az segítséget kaphat a fenti linken. Szerintem tök jó, mert megadja a tulajdonságokat is, meg a rúna nevét is... Szóval legenerálja neked, amit akarsz. Utána meg már csak begépeled ide, és Mr. Cal vagy Plata már adják is . Egyébként nekem van új paladin tapasztalatom, ami prok számára nevetséges, de számomra előrelépés. Nos, egy megállapítás: paladint, bármilyen elemental offensive aurával csinálni baromság... Túl sok az Immune még normalon is, túl kicsit sebez... S gondolom, Hellen (ahol még soha nem jártam), még több az ilyen. Így palánál szerintem rohadtul nem éri meg elementális aurákkal szenvedni. Bár az is kérdéses, hogy a Vengeance-nak van-e létjogosultsága akkor... Hát, nem tudom, az is elemental damage-os, de az Avenger palának ez az egyik jellemzője. De azt mindenképp megértettem, hogy miért a bónuszt adó aurákra gyúrnak, miért nem a lightosakra (meg főleg duelben szívás egy villám-fagy-tűz ellenállós karival szemben ).
Igen erre én is rá jöttem pár év késéssel (na jó offline az első honapokba azt sem tudtam, hogy 3 fő ága van a skilleknek )
Vengeance az meg éri mivel hiába csak egy látszik de attól még 3 fajta sebzést (pontosabban 4) viszünk be. DE igen duelben meg lehet szívni vele.
MOst elmondom milyen lesz a palám:
Ki lesz maxolva: Holy bolt (nem nevet ez egy templomos pala )
Holy shield
Az a kalapácsos bizbasz
Vengeance
És az a defenzív auráknál a 30lvl.s bal oldalt
Hiába volt eddig a legtöbb karakterem pala (ez a kedvencem ráadásul) még mindig alig tudom a skilljeinek a nevét
#21868 Tenebra 2006. december. 13. 11:52
Tenebra
Rúnaszavak generálása. Szerintem ezekkel a programokkal tök jól lehet rúnaszavakat "keresni", vagy egyáltalán: összerakni. Így szerintem aki akar runeword-ot, vagy akarja tudni, mi az (ilyen kis szürke kavicsok a játékban, asszem Horadric-kal csak Oth-ig lehet, utána már nagyon faxa lootok kellenek), az segítséget kaphat a fenti linken. Szerintem tök jó, mert megadja a tulajdonságokat is, meg a rúna nevét is... Szóval legenerálja neked, amit akarsz. Utána meg már csak begépeled ide, és Mr. Cal vagy Plata már adják is .

Egyébként nekem van új paladin tapasztalatom, ami prok számára nevetséges, de számomra előrelépés. Nos, egy megállapítás: paladint, bármilyen elemental offensive aurával csinálni baromság... Túl sok az Immune még normalon is, túl kicsit sebez... S gondolom, Hellen (ahol még soha nem jártam), még több az ilyen. Így palánál szerintem rohadtul nem éri meg elementális aurákkal szenvedni. Bár az is kérdéses, hogy a Vengeance-nak van-e létjogosultsága akkor... Hát, nem tudom, az is elemental damage-os, de az Avenger palának ez az egyik jellemzője. De azt mindenképp megértettem, hogy miért a bónuszt adó aurákra gyúrnak, miért nem a lightosakra (meg főleg duelben szívás egy villám-fagy-tűz ellenállós karival szemben ).
Post tenebras lux
#21867 Charles 2006. december. 13. 11:35
Charles
Ma teljesen bebizonyosodott, hogy a jól el******* palám De nem baj majd a mostani Igaz vele max az lehet a baj, hogy: 1 többet kellett volna olvasgatnom, hogy milyen védelmi aurák vannak 2 nem tudok angolul
My name is Plata= Az én nevem Plata
Diablo<DiabloII XD
#21859 Mr. Cal 2006. december. 13. 09:01
Mr. Cal
synergy = az a skill, ami az adott skillhez bonust ad (pl. Charged strike-ra ad a lightning strike, lightning fury, power strike, lightning bolt 10%-ot minden egyes, e skillekre adott pontok után)

java nagyon jó ama! egyik legtápabb sztem

ha lándzsás vagy, akkor jab-fend skilleket ajánlom (critical + elugrások mellé), ha java, akkor charged strike + lightning fury + ezek synergy-jei (föntebb említettek ) + elugrásokra 1-1 pont + 1 pont a pierce-re és előfeltételeire
#21856 Marka Ragnos 2006. december. 13. 07:26
Marka Ragnos
Esküszöm elkopik az egerem, annyit kell katintgatni. Most hogy felraktam ezt az utolsó patchet oszt benyitok egy terembe csak úgy folynak kifelé a szörnyek. Normálon játszok egyenlőre de akkor is, szinte minden második fallen sámán unique. Mégis mi van itt kérem szépen?

Amazonnál Javelinre megéri egyáltalán pontot rakni? mert én nem vagyok az a dárda hajigáló tipus, nyilat nem használok inkább lándzsákat, skill pontom van vagy három felesleges de túl sokat adni pl a charge strikre egyelőre pazarlásnak gondolom, na mindegy majd ráadom a lighting strikera ha tizennyolcas leszek.

Megnéztem a Gs oldalát, a karakter leírásokat, de sok mindennt nem tudok/értek.

- először is mi az a synergy?
#21852 kuroneko 2006. december. 13. 00:13
kuroneko
#21851 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 12. 23:59)
Nos én ezügyben annyit tudok csak mondani hogy speciel set-es cuccok megtalálásának esélyét nem tudod befolyásolni! De! A Mágikus tárgyak találásának esélyét annál inkább.(magic find,MF) Minnél nagyobb ez a cucc annál jobb az esélye hoyg mágilus tárgyat talász vagy ezesetben SET-et! A SET-es cuc mienségét nem tudod befolyásolni csak annak az esélyét h találsz! Nos ennyit tuttam mondani majd a "nagyok" kiegészítenek ha kell!
jól van kösz legalább tudom most hogy tényleg van értelme a better finding magic items-es cuccoknak.

OFF: csak úgy elnézve a képet, szereted az animéket? esetleg a hentai-t?
#21851 -=Silent Angel=- 2006. december. 12. 23:59
-=Silent Angel=-
#21850 :: kuroneko (2006. december. 12. 23:45)
kösz charles találtam egy honlapot sok mindent leÍr, nem is tudtam hogy ez a horadric kocka ilyen kemény dolgokat tud! csináltam magamnak három gyűrüből egy amulettet "plusz 1 minden summon spellhez". de azt hogy lehet befolyásolni hogy milyen set-es cuccot találok? már hétféle set-ből van mind egy-egy darab de ez Így még semmit nem ér...
Nos én ezügyben annyit tudok csak mondani hogy speciel set-es cuccok megtalálásának esélyét nem tudod befolyásolni! De! A Mágikus tárgyak találásának esélyét annál inkább.(magic find,MF)

Minnél nagyobb ez a cucc annál jobb az esélye hoyg mágilus tárgyat talász vagy ezesetben SET-et!

A SET-es cuc mienségét nem tudod befolyásolni csak annak az esélyét h találsz!

Nos ennyit tuttam mondani majd a "nagyok" kiegészítenek ha kell!

#21850 kuroneko 2006. december. 12. 23:45
kuroneko
#21837 :: -=Silent Angel=- (2006. december. 12. 21:52)
Warnen írta: Armorba, a nekrómnak lenne... Fallen: nemtom Calypsol mit ajánl, én azt, hogy picit ásd bele magad a témába, és szerezz egy RuneWord Wizzard progit!
Most láttam csak a HSZ-t Nem emléxel Warnen? Anno még én attam nekd linket az 1.11-hö!
kösz charles találtam egy honlapot sok mindent leÍr, nem is tudtam hogy ez a horadric kocka ilyen kemény dolgokat tud! csináltam magamnak három gyűrüből egy amulettet "plusz 1 minden summon spellhez". de azt hogy lehet befolyásolni hogy milyen set-es cuccot találok? már hétféle set-ből van mind egy-egy darab de ez Így még semmit nem ér...