HI
Kéne egy kis help
Smiter palának vki leírná hogy milyen skillekre rakjak , statokat hova osszam , milyen cucok kellenek neki ... előre is köszi szépen
Tipppelj, nem nehéz build :-)
Che;Warnen: Mi lenne, ha végre dióznátok egy kicsit? Úgy hiányzik az a gamer társaság
HI
Kéne egy kis help
Smiter palának vki leírná hogy milyen skillekre rakjak , statokat hova osszam , milyen cucok kellenek neki ... előre is köszi szépen
99 a max, és tényleg "mindjárt" meglesz neked xDDD
milliomosságunkról annyit, hogy legtöbb goldunk, ami volt egyidejűleg Bonnal, az kb 70 milla volt...1 milla 1 fg jsp-n...most van 1,1k fg-nk ne aggódj, nem goldot fogunk venni belőle
Charles még francia út előtt gamble-ztünk 2 este Bonnal, olyan 10-10 millát
pvm-re is jó a grief amúgy...egyéni ízlés kérdése, hogy mit használsz
Igazad van, nekem is játszanom kéne már a Diablo-val. Én annak idején a dzsungeles (vagy mi? ) résznél elakadtam, és igazán kíváncsi lennék a játék további részére is. Ne kérdezzétek, miért hagytam abba???
Vagyis a3-nál, amit neten könnyedén át lehet ugrani;>
Che, babámnak pvm-re mit tegyek a kezébe? Grief jó pvp-be, de szvsz pvm-be nem remekel Igaz, ha árulnak végre d2-t majd újra megcsinem (3-t raktam véletlenül bc-re és a statokat is elsiettem..)
HÚÚÚÚ de rég játszottam vele!
Előkéne vennem de lusta vagyok hozzá.
Lehet hogy valamelyik nap szakítok rá időt és előkaparom majd gyorsan felrakom azt évekig csak játszom-játszom vele.
Nem vagyok egy nagy szerepjátékos de ez Nagyon bejön!!!!
Igazad van, nekem is játszanom kéne már a Diablo-val. Én annak idején a dzsungeles (vagy mi? ) résznél elakadtam, és igazán kíváncsi lennék a játék további részére is. Ne kérdezzétek, miért hagytam abba???
HÚÚÚÚ de rég játszottam vele!
Előkéne vennem de lusta vagyok hozzá.
Lehet hogy valamelyik nap szakítok rá időt és előkaparom majd gyorsan felrakom azt évekig csak játszom-játszom vele.
Nem vagyok egy nagy szerepjátékos de ez Nagyon bejön!!!!
Nem hiszem el! Mi van már ja jóra fordulnak a dolgok akkor valami mindig közbejön?!
Nem birok belépni az accountommal nem fogadja el a kódom! Pedig nem adtam oda senkinek Most a get a new passwordért imátkozok! Valaki leírhatná magyarul a lépéseket mert így eléggé kusza.
Accod vissza lesz szerezve azt a (-cenzúra-) ki lesz iktatva. Ha meg lecüccolt felkoncoljuk!
Nem hiszem el! Mi van már ja jóra fordulnak a dolgok akkor valami mindig közbejön?!
Nem birok belépni az accountommal nem fogadja el a kódom! Pedig nem adtam oda senkinek Most a get a new passwordért imátkozok! Valaki leírhatná magyarul a lépéseket mert így eléggé kusza.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.