A következő lenne a problémám: letöltöttem a gamehez az 1.4-es patchet. Feltelepítettem. A játékon belül viszont még mindig v1.1-et jelez. Aztán letöltöttem az 1.41-et. Ezt is feltettem, de még mindig csak 1.1-et jelez ki. Mi lehet a probléma?
A játék természetesen eredeti.
Most nem akarlak letörni, DE: -vagy a játék főkönyvtárjában meg kell valamit változtatni és máris megvan a 64-es pályák -vagy ezt a modot már kb. a megjelenéskor megcsinálták
Én nem tudom megcsinálni a nagyobb mapokat,csak azt,hogy sokkal több bot legyen a 16-os mapon.
Próbálkoztam a játék mappájában piszkálással,de nem töltötte be a 64-es mapot.
Most nem akarlak letörni, DE: -vagy a játék főkönyvtárjában meg kell valamit változtatni és máris megvan a 64-es pályák -vagy ezt a modot már kb. a megjelenéskor megcsinálták
Meguntam hogy Single Playerben csak 16 bottal lehet játszani, ezért készítettem egy kis "modot", amivel 64-es pályaméreten 32 bottal tudom nyomni. Sokkal kellemesebb, nincs az a korlátort terület ha pl repülővel mész.
nem csak a kettő, de a 2142 is nagyon megy! Sőt inkább a 2142 megy nagyon!
Aki nagy battlefield 2 rajongó és szeretne esténként csapatban játszani ahol igazi csapatmunka folyik az nálam érdeklődhet PM-ben. Kizárólag csak eredeti játékkal rendelkezők jelentkezhetnek, mivel hivatalos serveren játszunk! Alapfeltétel: Mikrofon a TS használatához, és 20 évnél idősebbnek kell lenned (hogy miért? Mert cérna hangokra nem vagyunk kiváncsiak ) Ez nem klán toborzás, de a prefixben a előtag beírását elvárjuk!
Ha unlockoltad a fegyvereket a menüben, akkor azokat lehet is használni!
Mikor kiválasztod a fegyvernemedet, ott a téglalapok jobb felső sarkában vagy egy kis nyilacska, arra rákattintasz akkor fegyvert vált
Új rangot értem el, úgyhogy feloldhattam 2 új fegyvert. Eddig ok, nade hogy lehet használni az új fegyvereket? Se single-ben se multiban nem jelennek meg. Valahogy külön be kell állítani őket? Vagy csak dísznek vannak?
1. Mielőtt megvettem a játékot, letöltöttem a demót. Online 64 játékossal nem szaggatott, az eredeti meg 28 játékossal gyakorlatilag játszhatatlan, a pingem az egekben jár. Millió szervert próbáltam, négy netsebességmérőt lefuttattam, mindegyik maxot mutatott. Más játékoknál ilyennel nem találkoztam. Mit tegyek?
2. Ha mégis sikerül valamilyen csoda folytán normálisan játszani a neten, eredményeimet nem jelzi a BFHQ, a telepítés óta semmi sem változott rajta (neten ranked szervereken is próbálkoztam).
Én nemrég kaptam meg szülinapomra a Deluxe edition-t. Nagyon király játék, jobb, mint az 1942! Nagyon sokat fogok vele játszani...
A 2142 meg véleményem szerint egyáltalán nem jó (haveromnál játszottam), valahogy hiányzik a hangulat.
No de most megyek is nyomni a 2-t...
Persze jobban megéri a Full Edition, ha az embernek van rá pénze. Nekem nincs...
Már meg is érkezett a Deluxe Edition, az új gép is hamarosan meglesz és végre mehet
Jut eszembe innen az oldalról leszedtem mappack1-et, feltelepítem az 1.41-es patchet amelyikben benne van az összes javitás. mappack is meg a javítás is ad egy pályát de nekem egyig sem működik, a töltés felénél megakad. Se egyszemélyes sem multiplayer módban. Neketek sem vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Amúgy meg mindenki panaszkodik a játék buggosságára. Én edik csak egy hibát fedeztem fel benne a Dalian plant nevű pályán a halikopter felszáló mögött van egy rakéta kilövő na abba ha beszálok folyton beragadok. Tehát szerintem egyáltalán nem bugos
Érzéssel, csakis érzéssel
ha előre akarsz menni akkor csak told finoman előre az egeret
ha ki akarsz lőni egy tankot, akkor konzultálj a másodpilótával, mert neki vagy egy király rakétálya (bár ezt még nehezebb irányítani)
kitérőmanőverhez, meg az b@szott nehéz pl. csinálsz egy szaltót miközben megfordulsz a tengelyed körül, meg ilyesmik
Érzéssel, csakis érzéssel
ha előre akarsz menni akkor csak told finoman előre az egeret
ha ki akarsz lőni egy tankot, akkor konzultálj a másodpilótával, mert neki vagy egy király rakétálya (bár ezt még nehezebb irányítani)
kitérőmanőverhez, meg az b@szott nehéz pl. csinálsz egy szaltót miközben megfordulsz a tengelyed körül, meg ilyesmik
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.