Azért ardes mert sokszor megölnek
Azért néha ölök én is
Csybe: (katt)-oltam és megnéztem,tényleg jónak tűnik.
ciryboy: Azért fejlődsz is folyamatosan,de ha ilyen kemény szervert találtál,miért nem mész másikra?
Csba: Tűzfal nem blokkolja esetleg?
ciryboy: A Deluxe-ban nincs benne a Euro Force és az Armored Fury... Kitüntetést úgy gyűjthetsz, hogy lesed a profilodnál, hogy mit kell egy bizonyos medálhoz/szalaghoz még elérni, és direkt arra gyúrsz.
Akkor a másik van meg complete collection vagy ilyesmi, tökmindegy, a név nem számít, de benne van a 3 kieg is, fel is pakoltam mégsincs ikonja.
Nektek ikonizálja?
Amúgy meg kösz a választ, de sok mindent nem értek:mi kell a PISTOL COMBAT BADGE-hez?
Azt írja, 5 ölés pisztollyal.Egy menetben vagy hogy?
Késsel 7 ölés?Az is egy menetben?
Jó lenne, ha lenne olyan szerver is, ahol idióták játszanak,ott meg is lehet csinálni, de ezeket a svédeket meg németeket nem egyszerű se lebökni, se lepufogtatni
Csba: Tűzfal nem blokkolja esetleg?
ciryboy: A Deluxe-ban nincs benne a Euro Force és az Armored Fury... Kitüntetést úgy gyűjthetsz, hogy lesed a profilodnál, hogy mit kell egy bizonyos medálhoz/szalaghoz még elérni, és direkt arra gyúrsz.
Middle East Service Ribbon
* Stats:
- 1s while playing Kubra Dam √
- 1s while playing Mashtuur City √
- 1s while playing Operation Clean Sweep √
- 1s while playing Zatar Wetlands √
- 1s while playing Strike at Karkand √
- 1s while playing Sharqi Peninsula √
- 1s while playing Gulf of Oman √
Azaz mind megvan, mégsem kaptam meg a szalagot. Ez most akkor bug, vagy hogy...?
hát, újra is indítom, meg régen ki szokta dobni rögtön játékban is akár... de most valahogy nem.
A ranghoz meg gratula
én majd a második sniper puskát akarom unlockolni.
Nekem még semmi bajom nem volt a rangokkal, amint kiléptem a szerverről, egyből kiírta hogy mit kaptam. Ha rögtön a windowsba léptél, akkor indítsd el újra a játékot és megadja. Egyébként ma meglett a Corporal rang és a második unlockolt fegyver, az M95.
Nekem nem ad meg egy csomó rangot
például az 5 heal point is megvan, meg a csapatmunkárét járó is, meg a combatokból is pár.. de valamiért nem adja meg
Én még nem találkoztam csalóval, szerintem nincs is nagyon. A PB jól végzi a dolgát, egyből kiszúrja ha megváltoztattad a fájlokat. Remélem így is marad, és akkor jóban leszünk.
Nekem volt a demóhoz, de homályosak voltak a betűk, meg aztán lehet hogy ki is vág érte a Punkbuster, a félrefordításokról nem is beszélve. Inkább nem próbálkoznék vele.
Nameg szerintem egy ilyen stilusú játékhoz egyáltalá nem létkérdés a magyaritás......
A Teljesben mennyi csaló van amúgy?A PB rendesen kiszűri őket?
Nekem volt a demóhoz, de homályosak voltak a betűk, meg aztán lehet hogy ki is vág érte a Punkbuster, a félrefordításokról nem is beszélve. Inkább nem próbálkoznék vele.
gorobal írta: De, jó ez a patch. Rakd újra a játékot, csak másik könyvtárba (nálam sokszor ez oldotta meg a problémáimat), ha így sem jó esetleg frissítsd a PunkBuster-t...
más mappába telepítés megoldotta. ty.
nektek vanmagyarítás?
ha igen,jó?
mert nekem olyat csinál,hogy a szövegből kitörli az ékezetes betűket...
De, jó ez a patch. Rakd újra a játékot, csak másik könyvtárba (nálam sokszor ez oldotta meg a problémáimat), ha így sem jó esetleg frissítsd a PunkBuster-t...
gorobal írta:
De, jó ez a patch. Rakd újra a játékot, csak másik könyvtárba (nálam sokszor ez oldotta meg a problémáimat), ha így sem jó esetleg frissítsd a PunkBuster-t...
igen,ezt tettem fel mivel nekem a deluxe edition van.
EZT
vagy a sim bf2-höz való patchet kellett volna csak?
Na,megvettem eredetiben ezt a gamet,és felpatcheltem,és mikor felakarnék menni akármelyik szeróra (sima bf2) miután betölt mindent ezzel az üzivel kidob.
pedig semmi cracket, no cd patchet,vagy hasonló állatot nem telepítettem mellé.
ISO help.
Nah, bfhq megadta az uj rangot.
Ténlyeg kéne vmi klán, mostmár van m95-öm
Na,megvettem eredetiben ezt a gamet,és felpatcheltem,és mikor felakarnék menni akármelyik szeróra (sima bf2) miután betölt mindent ezzel az üzivel kidob.
pedig semmi cracket, no cd patchet,vagy hasonló állatot nem telepítettem mellé.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.