MOM Park mellett több érv is szól:
leadják a filmeket feliratosan eredetin hanggal is (szinte az egyetlen ilyen mozi), és digitális vetítés van (nem szalagról megy a film, elméletileg jobb a képminőség).
A másik, ami ajánlott még, a Duna Plaza, 9-es terem, állítólag ott a legjobb a hang (tényleg jó, de nagyon nem hasonlítgattam, minden moziban jó a hang az én füleimnek).
De én nagyon szeretem a Corvin mozit is, szerintem az a legszebb, hangulatos hely
Westend Palace-ban is voltam párszor, semmi probléma vele, standard Palace minőség. Lurdyban még nem voltam, majd most.
Hogy sokan vannak-e, az változó, péntek-szombat mindig relatíve sok ember van, de mindenhol van sok pénztár, nincs nagy sor - ha meg biztosra megy az ember jó hely szempontból, akkor előtte egy-két nappal betelefonál, és lefoglaltatja a helyet. Vagy ami a Palace mozik mellett szól, hogy a Westend, MOM Park, Campona, Mammut, Duna Plaza mozijaikba online is lehet jegyet foglalni, még látod is, hogy hova fogsz ülni
Kérdés: Budapesten szerintetek hol érdemes meglesni? Nézem itt a Port.hu-t, de mivel nem vagyok egy nagy mozilátogató (általában DVD-n szerzem be a filmeket, meg mostanában nem volt olyan, amiért érdemes lett volna moziba látogatnom...), így nem annyira ismerem a helyeket.
Szempontok lehetnek: hol nincs eszetlen nagy tömeg, hol méltányos a jegyár, melyik van legközelebb a Belvároshoz (vagy esetleg pont ott )... Szóval ilyenek. Utca, meg ilyenek nem hiszem, hogy kellenének, mert azokat ismerem, vagy ha nem, megtalálom. Inkább a körülmények érdekelnek .
Ezt a filmet, úgy érzem, meg kell néznem Moziban! Érdekel, már azóta várom, mióta nyáron meglestem Oscee lapján a nemhivatalos trailer-t. Csak éppen megfelelő helyet nem találok...
Ja, és a legfontosabb: tudom, manapság zömében szinkronos filmeket adnak. DE, ha mégis lenne olyan alkalom, mikor eredeti nyelven adják, s megírná ezt valaki, akkor megköszönném! Ugyanis már a TV-ben ment trailer-ből leszűrtem, hogy bor-zal-mas a magyar szinkronja!
USÁban 9-én mutatták be (vagy 10??), nálunk holnap. Az első vetítés a Lurdy-ban lesz 00:00-kor. Én ott leszek, kár, hogy nem nagyon tudok oda eljutni, gyalogolnom kell vagy 40 percet
(már csak 3,5 óra )
ÁÁ jó félre néztem azt a yavalyás premier időpontot, hiába nem vettem számításba hogy a yuotube-on az angol beharangozót néztem, az lesz holnap, a magyar meg ki tudja. Még ilyen égést, hát bocs mindenkitől
Most néztem meg azt a bizonyos 300 second a filmből, az a hullarakás döbbenetes. Hát nemtom ha a Spártaiak így akarják felvenni a harcot a halhatatlanokkal abból mi lesz. Gondolom ez lesz a film egyik csúcspontja, vagy a központi csata. Nagyon heroikus bár az a műember halftrolling az nem tom kiféle miféle de nagyon nem oda való.
Na azt azért nem hiszem hogy már is ilyen nagy rajongói kultusz venné körül a filmet hogy rajongók egyszál köpenyben félmeztelenül caplassanak a moziba...
Biztos jó film lesz,érdekelnek ezek a történelmi filmek.Arra nem gondoltam,hogy egyszer a Thermopülai(nem tom hogyan kell írni) csatát fogják megfilmesteni...
Mert ott volt 300 görög nem tom hány ezer perzsa ellen.
Nagyon jó kis videó Heretic! A hangok kissé bénák, de nagy videó. Különben ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem is tudom már ki mondta, hogy nem biztos, hogy szinkronnal kerül a mozikba.
Nincs mitHúú most jut eszembe!Tegnap láttam a szinkronos trailert!Hát az valami oltári nagy SZ.A.R. volt!Akik a szinkront rendezik süketek vagy mi?????Inkább feliratosan fogom megnézni.Úgy sokkal jobb lessz.
Még nem hallottam a szinkronos változatot de a feliratos változattal nem lennék túl jóban.Ha a szöveget kellene olvasni nem tudna az ember figyelni a filmre nem beszélve a részletekről
Ezzel én is így voltam. De azóta már változott a véleményem. Hidd el eredeti hangok sokkal jobbak mint a magyar szinkron, és sztem a feliratot elolvasni sem egy nagy erőfeszítés...
Moziba meg én nem szeretek járni, mert mindig beül eléd egy szekrény, vagy egy pár akik a legjobb résznél kezdenek smáronli...
Még nem hallottam a szinkronos változatot de a feliratos változattal nem lennék túl jóban.Ha a szöveget kellene olvasni nem tudna az ember figyelni a filmre nem beszélve a részletekről
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.