Nos, nekem is sikerült végre megtekinteni a 300-at (jobb később, mint soha ). Nagy várakozással töltött el az ismerőseim, és sok más ember véleménye a filmről, úgyhogy úgy ültem le a filmet megnézni, hogy egy nagyon jót fogok szórakozni. (elnézést, valahogy most nem találom a megfelelő szavakat ) Valóban, a film igen szórakoztató volt, azonban nem mondhatnám, hogy maradéktalanul meg vagyok elégedve. Lehet hogy nekem voltak túl magasak az elvárásaim, de én valahogy úgy éreztem, hogy sok benne az üresjárat. Jó, persze, két csata között kell valami, amivel kitöltjük az idő, én azonban egy kicsit hosszúnak éreztem ezeket az időket, vagy talán inkább közel semmitmondónak. Ellenben az összecsapások kiválóan meg voltak szerkesztve, nagyon élveztem, valahogy a sok vér a Guild Wars: Factions renderelt trailerére emlékeztetett. Összességében jó film volt, de számomra az év filmje továbbra is a Transformers.
Szerintem ez egy olyan film, ami minden pénzt megér!!! 5(!)-ször láttam a moziban, nagyon tetszik/tetszett, amint megjelenik a DVD-n szaladok megvenni! Ja, és nekem hasonló élményben lesz részem mint a moziban, mert irtó jó/nagy/szuper TV-m van, +házimozirendszer, meg ugye ami csak kell egy ilyen film élvezéséhez otthon is!
Nagyon jó film annyi szent!CSak amerkában 75 millió dillár jött be.
Off mosószeres hsz-ről ju eszembe.
Van a Vanishes vagy milyen reklám amikor a hapi/nő ruhájára mondják,hogy biztos új.CSak úgy nagy lazán kikapják a mosószert a retiküljükből.Ez tiszta hülyeség.Én legalábbis nem egy 5L-es mosószerrel járkálnék a retikülömben.
Nem tudom,hogy felhozták e már de ha nem akkor:
Tudjátok mi a film legnagyobb hibája?Kiszúrja az ember szemét!
Kicsit később beírom ha nem találta ki senki de erre most kiíváncsi vagyok.
én a filmet 9/10re értékelem minden része tetszett, mondjuk a perzsa seregben azok a "szörnyek" furák de elviselhetőek,és ténleg vannak benne hibák
nagyon állatok ezek az extra.hu-s baromságok
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.