GURU Extra ***A hírek popupjaRégóta foglalkoztatja az emberiséget a kérdés, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik-e több profi Xbox 360 játékos. Az Xbox LIVE bevezetésének köszönhetően eljött az idő, hogy erről a titokról lerántsuk a leplet, hiszen 2010. december 4-én, szombaton, egy Buda versus Pest versenyen kiderül, hogy mi az igazság. A vállalkozó szellemű játékosoknak nincs más dolguk, mint a nevezett napon felkeresni a lakóhelyükhöz közelebb eső helyszínt, és az ott kiállított Xbox 360 konzolokon legyőzni a Duna túloldalán próbálkozó vetélytársakat.

A nap végére az eredmények összesítése után mindenki megtudhatja, hogy Buda vagy Pest lehet-e büszkébb az ott élő játékosokra. A játékok: FIFA 11, Halo: Reach, Call of Duty: Black Ops és Need for Speed: Hot Pursuit. Azok a játékosok akik mind a négy kiállított játékban bizonyítják rátermettségüket, Xbox 360 játékokat kapnak! És ha ez nem lenne elég, akkor a várakozás perceit megédesítendő kipróbálhatod a vadiúj Kinect perifériát is. Menj el, töltsd más játékosokkal ezt a napot és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!

S, hogy mikor és hol lesz a rendezvény? 2010. december 4-én (szombaton) 10:00 és 21:00 között. A budai helyszínt az Allee bevásárlóközpontban, a Cinema City mozinál találhatod majd, míg a pesti helyszín a Westendben található Media Markt mellett lett kijelölve. Még több információ az Xbox 360 hivatalos magyar Facebook oldalán!