A Blizzard társalapítója, Frank Pearce a videogaming247 portálnak elmondta: elképzelhető, hogy a Warcraft 4 elkészül valamikor a jövőben, már ha az egyik fejlesztőcsapatnak van hozzá kedve. De még ne pattanjunk ki a székünkből, hogy egy örömtáncot lejtsünk, mert a Blizzard fejlesztői jelenleg el vannak foglalva olyan aprócska címekkel, mint a WoW: Wrath of the Lich King, Starcaft II, és Diablo III.

„Ha volna egy csapat, amelyik megcsinálna egy újabb Warcarft RTS-t, az mindenképpen olyan dolog volna, amit megfontolnánk, de jelenleg nem dolgozunk ezen.” „Most a csapataink a Wrath of the Lich King, StarCraft II, és a Diablo III projekteken dolgoznak, de amint végeznek a munkájukkal, azonnal bevonjuk őket a következő munkáról való tárgyalásokba.”



Talán sok WoW-fanatikus szívét megdobogtatja a hír, miszerint a Lich King november 4.-én fog a boltokba kerülni 40 dolláros áron. Bár ez az információ még nem hivatalos, de több játékbolt eladója is ezt a dátumot híreszteli.

Az is örömre adhat okot, hogy a játék vezető tervezője, Tom Chilton megerősítette: már dolgoznak a további földrészek bemutatásán, habár még az új kiegészítő sem érkezett meg.

„Valójában már most vannak terveink a jövőbeli bővítéssel kapcsolatban, azokról a földterületekről, amikről már korábban beszéltünk. Nagy részük az előző Warcraft-játékokban volt, és néhányat már be is mutattunk, de még mindig van olyan terület, amit nem lepleztünk le. Egyszóval mindenképpen van még mit csinálni.”

(A képek a Warcraft III-ból vannak.)