• Jön az új Vampire: The Masquerade-játék
  • Méghozzá novemberben
  • És VR-ra

Nemrég megírtuk, hogy sétaszimulátorokra szakosodott fejlesztőkhöz került a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, azonban a Vampire: The Masquerade fanok már novemberben belekóstolhatnak a vér ízébe, ugyanis érkezik a Vampire: The Masquerade – Justice. A még júniusban bejelentett játék most november 2-i megjelenési dátumot kapott a Meta Quest 2, Meta Quest 3 és a PlayStation VR2 eszközökre. Az előrendelések már most élnek, méghozzá 10% kedvezménnyel és egy egyedi skinnel a nyílpuskához.

A Justice-ban a játékosok arra vállalkozhatnak, hogy feltárják a felségük meggyilkolásával kapcsolatos rejtélyt, és visszaszerezzenek egy ellopott ereklyét az olaszországi Velence sötét bugyraiból. Justice, a Banu Haqim klán egyik vámpírjának szerepét veheted majd át. Több mellékküldetést és választási opciókat is ígérnek, illetve természetesen rengeteg vért. A játékstílusunkat magunk alakíthatjuk ki, és rejtőzhetünk az árnyak között vagy választhatjuk a frontális támadást is. Ősszel tehát indul a vadászat!

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.