• Milla Jovovich szívesen visszatérne a Resident Evil világába
  • Férje, Paul W. S. Anderson viszont a Monster Hunter világára akar koncentrálni

Kínában elég nagy negatív visszajelzést kapott a Monster Hunter – Szörnybirodalom című film, meg vele párhuzamban a Monster Hunter: World is, mert ugye egy teljesen más cég, teljesen más médiumba és műfajba tartozó produktumán kell leverni egy vélt vagy valós sérelmet. A stúdió persze bocsánatot kért, de ez akkor sem túl jó nyitás a film számára.

A folytatás persze valószínűleg a tervasztalon marad, főleg, mert a film sikere még a fentiek ellenére is garantált, hiszen kihívója nem nagyon akad ezekben az időkben. A főszereplő Milla Jovovich viszont szívesen visszatérne a Kaptár-filmekhez.

A comickbook.com-nak adott interjújában említette ezt meg. Elmondása szerint nagy rajongója a filmek alapjául szolgáló Resident Evil játékoknak, és eleve ezért vállalta el anno a szerepet. A fél karrierjét ebben az univerzumban töltötte, és nagyon szívesen visszatérne hozzá.

Hogy erre van-e esély, az jó kérdés, bár mint tudjuk, a pénz beszél. Ugyanakkor Jovovich férje, a Resident Evil filmek mögött rendezőként, íróként és producerként is álló Paul W. S. Anderson éppen az ellenkezőjét gondolja. Ő A Kaptár – Az utolsó fejezettel befejezettnek tekinti a történetet, tovább lépet és most már a Monster Hunter világára akar koncentrálni.