A Netflix Daredevil-sorozata ugyan nem fürdött a vérben, mégis sokkal sötétebb és erőszakosabb volt, mint bármi, amivel az MCU akkoriban előrukkolt, és három évad alatt számtalan sokkoló pillanattal vitte a korabeli szuperhősös mezőnyt. Amikor a Marvel Studios bejelentette, hogy visszahozza a karaktert a Daredevil: Born Again címre keresztelt Disney+-os szériában, némi aggodalomra adott okot, hogy a reboot (ami most már inkább folytatás) már közel sem lesz annyira nyers és durva, mint a Netfixes változat. Azonban az egyik visszatérő színész úgy látja, hogy az MCU-s Daredevil-széria az erőszakot tekintve még a korábbi verziónál is messzebbre fog menni.

Lesz karakteremnek egy olyan cselekedete, amiről konkrétan nem hittem el, hogy bekerült a végső vágásba” – nyilatkozta Vincent D’Onofrio egy Rotten Tomatoes-nak adott videóinterjú során.

D’Onofrio ugyebár Wilson Fisket, alias a Vezért játssza, aki eddig sem volt visszafogott típus, kocsiajtóval fejezett le embereket, fagyiárusokat vert péppé, bulldózerként gázolt át másokon, szóval ezek után kíváncsian várjuk, hogy pontosan mire célozhatott a színész.

A Daredevil: Born Again több halasztás, újraírás és pótforgatás után 2025 márciusában startol a Disney streaming-platformján. D’Onofrio mellett természetesen Charlie Cox (Matt Murdock/Fenegyerek), Joe Bernthal (Frank Castle/Megtorló), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) és Wilson Bethel (Benjamin Poindexter/Célpont) is visszatér, a mellékszerepekben pedig olyan további színészeket láthatunk, mint Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan, Clark Johnson, Lou Taylor Pucci és Hunter Doohan. A stábhoz állítólag a Megtorló-sorozat készítője, Dario Scardapane is csatlakozott, showrunneri minőségben, de ezt egyelőre még nem tették hivatalossá.

A történet konkrét részletei is ködbe burkolódznak, de a főhős minden bizonnyal ismét szembe kerül ősellenségével, a Vezérrel, akit utoljára az Echo évadzárójában láttunk, melyben egy félresikerült terv után visszament New Yorkba. A gonosztevő valószínűleg a város polgármesteri címéért száll majd versenybe. A D23-on levetítettek egy rövid ízelítőt a sorozatból, amit bár hivatalosan még nem adtak ki, a helyszínen készített amatőr felvételek még mindig fellelhetőek az interneten.