A Cedar Plus IP44-es kül- és beltéri kapcsolócsalád azonban még a neves gyártó termékpalettáján is különleges helyet foglal el, hiszen minden fogyasztó számára páratlan előnyökkel szolgál. Hol érdemes használni őket, és milyen tulajdonságokkal bírnak? Cikkünkből azonnal kiderül.

Kapcsolócsalád minden körülmények között

A Schneider Electric alapfilozófiája igazán tiszteletre méltó. Úgy vélik ugyanis, hogy a hozzáférés az energiához alapvető emberi jog. Sok esetben azonban nehéz ezt biztosítani, ezért a mérnökök olyan kapcsolókat terveznek, melyek rossz körülmények között is megállják a helyüket.

Az Elektrikstore.hu-n kapható Schneider Electric termékek csúcsminőséget és megbízható működést biztosítanak. Egyaránt igaz ez a beltéri kapcsolókra, és persze azokra a modellekre is, melyek kültéren, az időjárás viszontagságainak kitéve működnek.

Az új termékcsaládra, a Cedar Plus IP44-re pedig mindez hatványozottan igaz. 

elektrikstorehu-2022-februar-linkmarketing-3.png

A Schneider Electric Cedar Plus IP44 kapcsolók előnyei

Önmagában az IP-védelem is nagy előnyt jelent a mindennapos használat során. Az IP-védelem kritériumait nemzetközi szabványok határozzák meg, az IP44-es védelem pedig azt jelenti, hogy ezek a kapcsolók nedves környezet esetén is tökéletesen biztonságosak, miközben a hatékonyságuk sem csökken. 

Bár a villanykapcsolók esetében ritkán gondolkodunk esztétikai szempontokon, a Cedar Plus IP44 kapcsolók igencsak mutatósak. A szakemberek számára pedig fontos információ lehet, hogy falon kívülre is bátran szerelhetik a termékcsalád tagjait. Mindez lényegesen könnyebb és rövidebb munkálatokat tesz lehetővé.

A Schneider Electric Cedar Plus kapcsolók tervezése során a könnyű használatra is gondoltak a mérnökök. Ennek megfelelően ábrákkal látták el a nyomógombokat, ezzel is megkönnyítve a dolgunkat.

Hol éri meg Cedar Plus IP44 kapcsolókat használni?

A termékcsalád többféle kivitelben és színben is elérhető, így lényegében bármilyen típusú helyiségbe remek választásnak bizonyulnak. A lakossági felhasználás mellett akár irodákban, üzlethelyiségekben vagy éppen üzemekben is megállják a helyüket. Mint már említettük, az IP-védelem különösen biztonságossá teszi a kapcsolókat.

A Schneider Electric Cedar Plus IP44-es kapcsolók éppen ezért kültérre is ideálisak. Az itt elhelyezett kapcsolóknak az elemekkel is meg kell küzdeniük, márpedig a Schneider Electric termékei igencsak strapabíróak.

Emellett természetesen a beltéri használat is lehetséges. Igazán mutatós és különleges kapcsolókról van szó, melyek különleges megjelenéssel dobják fel otthonunkat. Érdemes a nyaralókba vagy a présházakba is Cedar Plus IP44 termékcsaládot választani, hiszen minimális karbantartási igénnyel rendelkeznek.