Március végén írtam a Heroes of Limanowa című, magyar fejlesztésű társasjátékról, aminek április elején kezdődött el a Kickstarter kampánya. A start jól sikerült, napok alatt meglett a fele pénz, azonban az érdeklődő játékosoktól a Gladiator Games alkotói annyi javaslatot, és használható ötletet kaptak, hogy úgy döntöttek, hogy lelövik a projektet, míg ezeket beépítik a játékba. 

Így is történt: kitalálták, hogyan működhetne egy szóló és egy kooperatív játékmód, új szcenáriókat hoztak létre, illetve sikeresen tárgyaltak a gyártóval, hogy az előállítási költségeket lejjebb vigyék. Ennek megfelelően most már egy dobozban hozzá lehet jutni mindenhez, amit a Heroes of Limanowa kínál, de ahhoz, hogy ez létrejöjjön, még szükség van a történelem iránt érdeklődök segítségére.

A Kickstarter kampány 11 nap múlva ér véget, azonban még nem jött össze az összegyűjteni kívánt összeg ahhoz, hogy a foteltábornokok újraírhassák az első világháború egyik nagy csatáját. Ehhez kérik a fejlesztők minden történelem rajongó támogatását, mert a játék kifejezetten ígéretes, még akkor is, ha nagyon rétegjáték.