A szkeptikus hangok ellenére zajos sikert aratott a Stellar Blade, nem elég ugyanis, hogy EVE történetét meleg fogadtatásban részesítette a szakma (81 ponton állapodott meg Metacriticen), még pénzügyileg is remekül teljesített a koreai Shift Up akció-kalandjátéka – a program már az előző hónapban elhaladt az egymilliós mérföldkő mellett. A kosztümök kapcsán ugyan volt egy kisebb botrány az alkotás körül (azóta ez szerencsére rendeződött), ám ettől függetlenül imádják a játékosok a látványos csihi-puhit, üröm azonban az örömben, hogy a Stellar Blade jelen pillanatban csak a PlayStation 5 tulajok számára okozhat örömteli pillanatokat. Nos, ez hamarosan megváltozhat, újabb jel utal ugyanis arra, hogy előbb vagy utóbb PC-re látogat a játék szemrevaló hősnője.

Redditen tűnt fel néhány órával ezelőtt, hogy a fejlesztőcsapat új álláshirdetéseket tett közzé, melyekben többek között olyan, harcokért felelős dizájnert is keres a stúdió, aki a PC-s fejlesztésben segédkezne. Mivel egyelőre nem esett szó arról, hogy már most új IP-n ügyködne a Shift Up, szinte biztosra vehető, hogy a Stellar Blade PC-s portja miatt kutatnak ilyen szakember után – már csak azért is valószínűnek tűnik ez a forgatókönyv, mert a stúdió többször is jelezte az elmúlt hónapokban, hogy egyáltalán nem zárkózna el az átültetéstől, sőt.

Mindemellett olyan fejlesztő is jelentkezhet a brigádhoz, aki jártas a szörnyek világában, ami a már korábban beígért DLC-re utal – persze megeshet, hogy egy másik vas is izzik a tűzben, de a bővítmény valamivel logikusabbnak tűnik, pláne ilyen eladások mellett. Jobb esetben tehát nem tart örökké az exkluzivitás, és a PC-sek is belekezdhetnek a darálásba – a modderek pedig már most dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen mind tudjuk, hogy mivel fognak foglalatoskodni először.