Új Xbox 360?!BadSector kollégám a Project Natalról szóló bemutatójában említést tett egy pletykáról, ami most megvalósulni látszik, ugyanis a Microsoft vezérigazgatója bejelentette, hogy egy új Xbox 360-at fognak piacra dobni, mely magában foglalja a forradalmi mozgásérzékelő eszközt, csak egy baj van: a Microsoft rögvest cáfolta ezt a bejelentést.

Steve Ballmer az Executive's Club of Chicago rendezvényén elsősorban a rossz gazdasági helyzetről és a technikai innovációk fontosságáról beszélt, majd a beszéde végén — csak úgy a semmiből — bejelentette, hogy 2010-ben egy, a Natal technológiával kiegészített új Xbox 360 fog megjelenni, a sajtó pedig ahogy azt kell, azonnal felbolydult, de a Microsoft gyorsan lehűtötte a kedélyeket. A cég Xbox Live divíziójáért felelős embere, Aaron Greenberg ugyanis elmondta, hogy egy jó darabig biztosan nem lesz új konzol a piacon, majd hozzátette, hogy Ballmer valószínűleg a Project Natalra gondolt.

Lehet, hogy csak egy egyszerű nyelvbotlásról van szó, elvégre Shane Kim, a cég alelnöke szerint a cucc megjelenése olyan lesz, mintha egy új konzolgeneráció indulna útjára, azonban számomra kissé gyanús ez a cáfolat, hiszen ha Ballmer a Natalra gondolt, akkor miért hangsúlyozta ki, hogy az új Xbox beépített mozgásérzékelővel lesz ellátva? Várjuk a fejleményeket!