Régen halottunk már valamint a Mad Max játékról, amit a filmsorozat rendezője, George Miller a God of War első és második részén is dolgozó Cory Barlog közreműködésével készít. Barlog nemrég frissítette a projekt oldalát, ahonnan megtudtuk, hogy ugyan jól haladnak a munkálatokkal, de kiadót még nem találtak.

A blog tanúsága szerint a két lángész már a végső simításokat végzi a történeten és a különböző játékmechanizmusokon, azonban még kérdéses, hogy mikor fog elkezdődni a tényleges fejlesztés, hiszen még csak a tárgyalási fázisban vannak a kiadókkal.

Csigalassúsággal halad a fejlesztés, amint láthatjuk, és még mind nem tudunk igazi konkrétumokat, azonban a történetre biztosan nem lesz panasz, mert erre George Miller neve a garancia, akinek az ígérete szerint a már készülő Mad Max 4-hez szorosan fog kapcsolódni a játék, olyannyira, hogy a film előkészületi munkáit elhalászottak, hogy a játék és a film készítése szinkronban legyen egymással.

Seriously... don't play games with me! a címe Cory Barlog oldalának, ahonnan azt is megtudtuk a God of War tervezőjétől, hogy egy titkos multiplayer-orientált játékon dolgozik, azonban ez is még csak a tárgyalási fázisban van, de valami nagyon jóra kell számítanunk az úriember elmondása szerint.