A múlt héten berobbant az Amerika Kapitány: Szép új világ első trailerje, amiben feltűnt az elnököt játszó Harrison Ford, bemutatkozott a régóta pletykált Vörös Hulk, valamint Giancarlo Esposito titokzatos rosszfiúját is szemügyre vehettük. Az éppen pályafutása aranykorát élő színészről nemrég derült ki, hogy csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, azt viszont még mindig nem tudni, hogy pontosan kit fog játszani. A neve az elmúlt évek során több karakterrel kapcsolatban is felmerült, a pletykák már X professzorral és Magnetóval is összefüggésbe hozták – végül egyik sem jött be, de mivel a figura neve az előzetesből sem derült ki, az elméletgyártás tovább folytatódott.

giancarlo-esposito-captain-america-brave-new-world1.jpg

 

A helyes választ eddig még senki sem találta el, legalábbis Esposito szerint, aki napokban így fogalmazott: „A karakter, akit alakítok, egy kemény figura. Az ilyen mindig izgat. Számomra egy karakter kidolgozása a karakter eredetével összhangban káprázatosan művészi. A forgatás hihetetlen élmény volt. Nem mondom el, kit játszom. Az emberek próbálják kitalálni, de még senki sem tippelte meg helyesen.

Egy bennfentes infó szerint egyébként George Washington Bridge-ről, egy tapasztalt, veterán SHIELD-ügynökről van szó, de egyelőre semmi sem biztos, és akár még az is lehetséges, hogy a film premierjéig, azaz 2025. február 13-ig sem fogjuk megtudni.