A nyári fülledt és forró éjszakákon egészen biztosan mindenkiben felmerül az igény, hogy egy kicsit pajzánkodjon. A felszabadultság, a szabadság érzése magával hozza a libidó egyenes arányú emelkedését is. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a vágyaidat most egy teljesen újhullámos eszközzel valósítsd meg? Ha kellően nyitott vagy, akkor tarts velünk, mert mai cikkünkből megtudhatod, hogyan fejlesztheted tökélyre önmagad kényeztetését.

A levegő ereje

Ugye, milyen rossz, amikor a viharok előtt megül a párás, nehéz levegő, és az embernek még levegőt venni is nehezére esik? Mi azonban azt mondjuk, hogy a Vágyaim.hu léghullámos csiklóizgatóinak adj egy esélyt, vond be az általa kibocsátott szívóerőt abba, hogy jobban érezd magad.

Ha esetleg idegenkedsz a vibrátor vagy a dildó használatától, és egyáltalán nincs ínyedre az, hogy a hüvelyedbe bármit behelyezz, akkor ez az eszköz lesz számodra az ideális játékszer. Ezt a csiklóizgatót, vagy más néven csiklószívót csak a megfelelő helyre kell illeszteni, és máris kezdi is a munkát!

Mivel e csikló a női test legérzékenyebb pontja, ahol milliónyi idegvégződés található, ezért elég kicsi annak az esélye, hogy ne lenne pozitív kimenetelű az eszközhasználat vége.

https-wwwvagyaimhu-2024-julius-cikk3.jpg

Nem csupán élvezetes, de egészséges is!

Bármilyen hihetetlen is, de önkielégítést végezni roppantul egészséges, mivel a rendszeres orgazmus kifejezetten jó hatást gyakorol a testedre és a lelkedre egyaránt.

Korábban évtizedeken, évszázadokon át azt hajtogatták, hogy a maszturbálás bűn, amiért a pokol kénköves bugyrában égsz majd, azóta azonban szerencsére kutatók és szakemberek egész sora bebizonyította már, hogy lelkifurdalásnak semmi helye nincsen.

Helyet kap ellenben az orgazmus által a stressz szintjének csökkenése, sőt, a szorongásod is alábbhagy, ezzel együtt pedig javulhat az alvás minősége. 

Sőt, emellett további érv önmagad kényeztetése mellett az is, hogy ezekkel a mozdulatokkal jobban megismered a testedet, jobban képben leszel, hogy mi az, amit szeretsz. 

Vond be bátran a párodat is!

Bár alapvetően úgy beszélünk ezekről a szexuális segédeszközökről, mintha csak egyedül lehetne használni őket, azért ez közel sincs így.

A léghullámos csiklóizgatót csakúgy, mint bármely másik szexuális játékszert, akár úgy is bevethetsz, hogy közben már a partnered kezében van a Vágyaim.hu webáruházából szerzett eszköz! Mindenképpen tanácsos kipróbálni ezt az új fejlesztést, mert rendkívüli érzést kelt, amit nem szabad kihagyni! Ne feledkezz meg azonban a megfelelő fajtájú síkosítóról sem, mert anélkül nem lesz annyira élvezetes a kényeztetés!