Senki nem szeretné csupán azt a lábbelit beszerezni, ami megmaradt a kínálatból. Igazából nem is kell! Csupán tudni kell keresni és akkor majd talál is az ember valamit, ami hozzá illik.

A következő pár sorban tehát néhány tippet hoztunk a nagy méretű cipőket kereső hölgyek számára, hogy ők is könnyen rátaláljanak kedvenceikre! Készen állsz? Tarts velem! 

Hol érdemes vásárolni?

A magyar boltok többsége a közepes méretű termékeket rendeli meg, emiatt is nehéz a nagyobb lábmérettel megáldott nők helyzete. A bolt logikája részben érthető, mivel csak azokat a darabokat szerzik be, amelyeket el is tudnak majd adni a szezonban. A szélső méretekből többnyire csak a szezon elején érkeznek, így ilyenkor érdemes vadászatra indulni, viszont még így sincs garancia arra, hogy találunk valamit.

lifestyle.jpeg

Mi maradt tehát nekünk? Csak a webáruházak kínálata. Bizonyos online felületek óriási kínálattal várnak minket, és a nagyobb lábbelik is megtalálhatóak a termékeik között. Ráadásul a kimaradt cipőpróba miatt sem kell aggódnunk, hiszen minden paraméter adott a döntéshez. 

Trend vagy nagy méret? Legyen inkább kettő az egyben!

A hölgyek valamiért még napjainkban is azt gondolják, hogy egy nagy méretű cipő nem lehet divatos is. Ha eddig te is azt hitted, akkor szeretném bebizonyítani ennek az ellenkezőjét. 

A komolyabb márkát mindenki komolyan veszi. Ez azt jelenti, hogy széles kínálatukban nincsenek olyan fazonok, színek, minták és méretek, amelyek ne képviseltetnék magukat. A LifeStyleShop webáruház női cipői között például nagy méretű darabokkal is találkozhatsz. 

Idén is megérkeztek hazánkba azok az új kollekciók, amelyek 2022-ben meghatározzák majd az outfitjeinket, és természetesen a nagy méret is helyet kapott soraikban. 

Barangoljunk a márkás lábbelik között

Szóval, már te is kíváncsi vagy, milyen stílusos, nagy méretű cipőkre bukkanhatsz? Lássuk csak!

A New Balance termékek nem meglepő módon idén is a sportosabb vonalat erősítik a piacon. A jellegzetes nyomtatott N betű, már önmagában is kiemeli a cipőt, ugyanakkor többnyire a letisztult egy vagy kétszínű daraboknak hála ízlésesek lehetünk a hétköznapok alatt is. A legtöbb színt a fehérrel kombinálják, például fehér-rózsaszín, fehér-ezüst és fehér-ciklámen kombinációkban.

A Rieker, Tamaris és a Remonte idén extravagáns darabokkal rukkolt elő. A virágos, csíkos és az absztrakt mintás lábbelik feldobják a kollekciókat, de a feliratos termékek szintén hódítanak. A Remonte “Don’t worry” felirattal és piros mintás cipőfűzővel ellátott cipő például egy igen egyedi darab. 

Most jön a jó hír! Ilyen cipőket akár 42-es méretben is beszerezheted! Látod? Bárki megtalálhatja a tökéletes félcipőt, csupán keresni kell!