THQ: a nickelodeonos felhozatalA THQ, miután megegyezett a Nickelodeon jogtulajdonosaival, boldogan látott neki, hogy játékokat teremtsen a csatorna legsikeresebb darabjaiból - a mai napon pedig lerántották a fátylat a készülő művekről, amelyek azonban úgy néz ki, elkerülik a PC-ket, és azokat a lurkókat célozzák meg, akiknek apucinál van egy - tessék megkapaszkodni - előző generációs konzol. Bizony, bizony, úgy látszik, mindenki kedvenc THQ-ját elkerüli a nextgen-láz. No de spongyát rá (stílszerűen szólva...), inkább lássuk, miket készítenek nekünk a lányok!

Az első, és "legnagyobb" attrakció a The Naked Brothers Band: The Videogame, amely egy "zene alapú" videojáték lesz, amelyben főhősként át kell élnünk a címszereplő banda mindennapos problémáit. Énekelnünk kell, zeneszerszámokon játszanunk, sőt, még a pirotechnikát is nekünk kell összehozni - ehhez 25 nóta áll majd a rendelkezésünkre - azonban kizárólag PS2, Wii, és NDS platformokra.

A Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition kizárólag a Nintendo kézikonzoljára érkezik, azonban azt ígérik nekünk, hogy az irányítás döbbenetesen jól sikerült.

Az Avatar - The Last Airbender: Into the Inferno már itthon is korrekt rajongóbázisnak örvend - annál is inkább megrázó, hogy az NDS, PS2, és Wii platformok közül sajnos hiányzik a PC. A szoftverben amúgy Aangot és barátait kell irányítanunk, hogy az akcióközpontú megoldásoknak hála átéljük a felejthetetlen pillanatokat.

A SpongeBob SquarePants featuring Nicktoons: Globs of Doom szintén NDS-re, PS2-re, és Wii-re robbant majd, 10 különböző karakterrel, olyan neves helyszíneken, mint Retroville, Amity Park és Bikini Bottom, és a hősök összefoghatnak, speciális kütyüket használhatnak, és így tovább...

A Tak and the Guardians of Gross szintén a már említett mágikus trióra érkezik - és annyi érdekességet máris felfedeztünk benne, hogy a parkour stílusnak köszönhetően falakon futkorászhatunk, tetőkön ugrálhatunk, és korlátokon csúszkálhatunk majd.

Összeállításunk utolsó darabja a Back at the Barnyard: Slop Bucket Games - és csak NDS-re érkezik majd, számtalan minijátékkal, úgy mint sportok, klasszikus arcade programok, és hasonló, flashportálokon amúgy ingyen játszható cuccok.