Igazság szerint a The Witcher: Curse of Crows már a harmadik sorozat lesz, az elmúlt két évben már megjelent a The Witcher: House of Glass (2014), és a The Witcher: The Fox Children (2015), ezekhez hasonlóan az újabb történet is öt részletben, havi bontásban lesz elérhető. A terjesztés módja elsősorban digitális, de a Dark Horse Comics nagyobb rendezvényeken árulni fogja a nyomtatott változatát is, a Curse of Crows először a PAX West alatt, egyedi borítóval lesz megvásárolható.

A történetet Paul Tobin (Colder, Bandette) írásában, Piotr Kowalski (Steam Man, Terminal Hero) illusztrátori és Brad Simpson (Catalyst) színezői munkája, illetve Nate Piekos (Dollhouse, Cryptocracy) betűi tárják az olvasó elé, melynek kezdetén Geralt és Ciri Novigrad felé vezető útjuk során megment egy fiatal nőt egy troll karmai közül, ám hamarosan kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik...

A képregények mindegyike tovább tágítja a The Witcher univerzum amúgy is bőséges világát, az érdeklődők a Dark Horse Comics oldaláról, angol nyelven megvásárolhatják az eddig megjelent regényeket.

witcher-curse-of-crows.jpg