Összesen 43 írás érkezett be a novemberi pályázatra, amiből végül 24-et fogadtam el. Ezek színvonala változó volt, a hibák között elsősorban fogalmazási, szerkezeti és tagolási problémák sorolhatók fel a kisebb-nagyobb helyesírási gondok mellett. Volt azonban kilenc olyan teszt, ami kiemelkedett a mezőnyből, és bár ezek egy részénél is előfordultak az említett hibák, összeszedettségükben, stílusukban, az író gondolatainak világos közlésében mindenképp az átlag fölé emelkedtek. Külön öröm számomra, hogy e kilenc mű szerzője között többségben voltak az új arcok, akik először küldtek be írást pályázatunkra, ami biztató a jövőre nézve.

Épp ezért úgy döntöttünk, hogy mind a kilenc kiemelkedő alkotás szerzőjét megjutalmazzuk; ezúttal tehát kivételesen három első helyezettet hirdetünk ki, hat pályázó pedig ajándékcsomagban részesül. Íme tehát a díjazottak listája:

2-2 hónapos PC Guru előfizetést nyert:

  • AstroDave (Alcatraz)
  • Minisun (Cave Story)
  • veghzoli (Rayman: Origins)

Ajándékcsomagot nyertek:

  • HOBA (Rock of Ages)
  • Velsignet (Ground Control 2 Operation Exodus)
  • tbalint (Nexus: The Jupiter Incident)
  • GoauldTheGreat (Asterix and Obelix XXL)
  • doncortio (flOw)
  • MooNlight (Outlaws)

Gratulálunk nekik, egyben kérem, hogy mindenki töltse ki az adatlapján a pontos postai címet vagy küldje el nekem privát üzenetben, hogy mielőbb útjára indíthassuk a csomagokat, illetve rögzíthessük az előfizetést.

Természetesen a többieknek is köszönöm a közreműködést, úgy az elfogadott, mint az elutasított tesztek szerzőinek, hiszen utóbbiak között is voltak olyanok, amikben láttam biztató jeleket, de bizonyos okokból mégsem vitték át azt a bizonyos lécet. Ne feledjétek: gyakorlás teszi a mestert!

Az elfogadott művek természetesen szép sorban ki fognak kerülni az oldalra, első körben azok, amelyekhez van képanyagunk. Gondolom nem kell külön említenem, hogy elég nehéz normális, vízjelmentes képeket összevadászni a netről egy 5-6 évvel ezelőtt kiadott játékhoz -- ahogy az a GYIK-ben is szerepel, jelentősen megkönnyíti a dolgunkat, egyben saját írásotok publikálását, ha tesztelés közben készítetek képeket, és azokat feltöltitek hozzánk, ebben, ahogy eddig is, szívesen segítek mindenkinek.

Még egyszer köszönjük az érdeklődést, a decemberi pályázat pedig már el is indult; egyben kérem, hogy aki előző hónapban bejelentette nálam egy teszt megírását, de végül nem küldte be írását és nem is írt nekem ennek okáról, péntekig küldjön egy üzenetet, hogy fenntartja-e a foglalást, mert elképzelhető, hogy más is szeretne az adott játékról írni, így amennyiben nem kapok visszajelzést, átadom az új pályázónak a lehetőséget.

Hogy még további ösztönzést nyújtsak mindenki számára, álljon itt a beharangozóban említett nagy bejelentés is: mint azt sokan tudjátok, JohnBart kollégát annak idején a Tesztelj Velünk! pályázatról emeltük be a magazin cikkírói közé, miután folyamatosan igen magas színvonalon teljesített -- és főszerkesztőnk ígérete szerint erre jövőre is lehetőség lesz! Aki tehát érez magában elég késztetést, erőt, elszántságot, tehetséget mindehhez, annak nincs más dolga, mint hónapról hónapra bizonyítania, és lehet, hogy egy szép tavaszi, nyári, őszi vagy épp téli napon megkeressük őt egy visszautasíthatatlan ajánlattal... A lehetőség tehát adott, a többi csak rajtatok múlik. Hajrá!