A pályázatra végül 17 mű érkezett be, és ebből mindössze ötöt kellett elutasítanom különböző okok miatt (hozzáteszem, ebből mindössze egy volt, ami teljesen értékelhetetlen, a másik négy súrolva ugyan, de mégiscsak leverte a lécet), az elfogadott pont egy tucat írás viszont a remektől a kiválóig sorolható be, kettő pedig egészen kiemelkedő lett. Miután a két alkotás közül nehezen tudtam volna választani, ezért főszerkesztői áldással úgy döntöttem, mindkettejüket győztesnek nyilvánítom, így mindketten megkapják a két hónapos PC Guru előfizetést.

A 2011 decemberi Tesztelj velünk pályázat két nyertese tehát:

  • Dugong -- Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Mahmud -- Soldiers: Heroes of World War II

Gratulálok nekik, egyben kérem, hogy postacímüket írják meg nekem privát üzenetben, és amennyiben PC Guru előfizetők, ezt is jelezzék, hiszen ebben az esetben meghosszabbítjuk előfizetésüket.

A többieknek is köszönöm a részvételt és a munkát, az elfogadott írások hamarosan kikerülnek az oldalra, és természetesen a januári pályázat is útjára indul. Aki lefoglalt egy játékot, de munkáját végül nem küldte be, vasárnap éjfélig jelezheti nálam, fenntartja-e szándékát, ellenkező esetben átadom másnak a lehetőséget. Sok sikert mindenkinek!