Tavaszi zsongás -- ismét jön a PlayIT Show!

Idén tavasszal egynapos rendezvényként tér vissza a PlayIT Show, Magyarország legnagyobb játékrendezvénye. Április 13-án, szombaton 9:00-tól 21:00-ig a játékosoké a pálya: rengeteg érdekes program, bemutató, verseny, előadás és persze elképesztő akció vár titeket a Millenáris B épületben (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20).

A jegyek március 11-étől lesznek kaphatók, elővételben az 576 Kbyte üzleteiben, illetve a PlayIT kijelölt partnereinél. A jegyár nem emelkedik, 1500 forint lesz a belépő, amelyből 1000 Ft levásárolható 10.000 Ft feletti vásárlás esetén az 576 KByte kihelyezett standjánál (a feltételekről és részletekről a www.playit.hu oldalon található majd részletes tájékoztatás).

Természetesen most sem maradnak el az egyedi akciók; várhatók többek között rendkívül olcsón megvásárolható játékok, helyi versenyek értékes nyereményekkel, jelen lesz a hazai játékvilág színe-java, és persze bemutatók is lesznek a legújabb játékokból. Sőt mi több, a gyönyörű lányokról sem szabad megfeledkezni! Illetve, ahogy mindig, a PC Guru stábja ezúttal is kilátogat a PlayIT-re, várunk benneteket szeretettel.

További részletek a leárazásokról, programokról és versenyekről a PlayIT weboldalán, illetve a rendezvény Facebook-oldalán lesznek megtalálhatók a következő hetekben, érdemes mostantól minden nap követni az idei PlayIT Show híreit.

Már most írjátok be a naptárba: 2013. április 13-án ismét PlayIT Show!