A legendás filmkészítő, Quentin Tarantino nemrég Bill Maherrel beszélgetett a Club Random Podcastben, ahol többek közt megnevezte azt a filmtrilógiát, amelyet a mozgóképes történelem legjobbjának tart, valamint azt is elmondta, hogy a Toy Story franchise számára a harmadik résszel véget ért. Tarantino ugyanis annyira zseniálisnak tartotta a Toy Story 3-at, hogy utána már nem érdekelte a folytatás – és ezzel kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy a sokáig tervezett Kill Bill 3 nem-e hasonló okok miatt landolt végül a kukában.

Az első rész ugyebár 2003-ban, a második pedig 2004-ben került a mozikba, és bár Tarantino két fejezetre osztotta fel az Uma Thurman alakította Menyasszony vérgőzös bosszúhadjáratát, lényegében egy filmről beszélünk, amit végül a történet hosszúsága miatt kellett ketté szedni. A befejezésben a főhősnő végül ki is végzi a címbeli Billt, a sztori tehát lezártnak tekinthető, noha a rendező többször is elmondta, hogy lennének ötletei egy harmadik epizódhoz. Azonban Tarantino a podcast-adásban egyértelműen arra utalt, hogy ebből már biztosan nem lesz semmi: „Nem, már végeztem ezzel, megöltem Billt.

A direktor következő filmjével kapcsolatban viszont még semmit sem tudni: egy ideig úgy volt, hogy a The Movie Critic lesz az utolsó rendezése, azonban Tarantino ezt a projektet is feladta. A tervek szerint a Volt egyszer egy Hollywoodban szereplő Cliff Booth is feltűnt volna benne, természetesen ismét Brad Pitt megformálásában, ám, hogy a történet annak a filmnek az előzménye vagy a folytatása lett-e volna, nem derült ki, és valószínűleg már nem is fog. Miután a The Move Criticet törölték, Tarantino R-kategóriás Star Trek-filmje is a kukában landolt. „Ez már soha nem fog elkészülni. Rengeteg fals információ volt arról, hogy milyen lesz. Úgy értem, semmi más, csak fals információ” – nyilatkozta akkor a rendező. Továbbá azt is megjegyezte, hogy ezek a kamu pletykák, valamint a sokszor tényként beállított hírek jórészt azért terjedhettek el a világhálón, mert nem igazán aktív a közösségi médiában, így tényleges megerősítés hiányában egy rakás valótlanságot összeírkált a sajtó a végül elkaszált Star Trek-filmjéről.