Itt az ideje egy kis kreativitásnak!

Újabb porfogók helyett válassz szellemi értékkel bíró ajándékot a szülinaposnak! Szinte biztos, hogy egy újabb pulóver, falióra vagy neves törölköző nem okoz akkora örömet, mint egy “megélhető” ajándék.

Ideje, hogy a klasszikus ajándékok helyett valami igazán rendkívülit válassz! 400 méter magasból kiugrani egy repülőből talán kicsit extrémnek hangzik, de ha nyitott rá az ünnepelt, biztos, hogy boldogan mesél majd a csodás élményről még évekig.

Ajándékozni nem csak szülinapra lehet, gondolj csak egy legény- vagy leánybúcsúra, házassági évfordulóra, ballagásra és még sorolhatnánk. Bármilyen alkalomról legyen is szó, a Tandemugrás - Millennium Tandem Team tandemugrás kuponja biztosan felülmúlja mindenki más ajándékát!

Érezd magad újra gyereknek

Akár magadat is meglepheted egy ilyen csodás élményajándékkal. 200 km/órával zuhanva a magasból felidézheti a gyermekkori súlytalanságot, amikor még nem volt min aggódni. 1500 méter magasból ejtőernyőzve gyönyörű látvány tárul elénk (vagy inkább alánk?). Aggódnunk pedig nem lesz min, hiszen a magasan képzett tandemugró pilótánk gondoskodik a biztonságunkról.

tandemugrashu-2022-julius-linkmarketing-1.jpg

Vissza tudod idézni a gyermekkori izgalmakat, meglepetés iránti vágyat, fényeket, hangokat? Vagy a kamaszkori adrenalinfröccsöket? Ha most csak egy pillanatra is úgy érezted, hogy a mindennapok rohanásából ideje lenne kilépni egy pár órára, a tandemugrás lehet a legjobb megoldás. 

Egy maradandó emlék

Napjainkban, amikor mindenki a drágábbnál drágább kütyük megszerzésére hajt, legyen szó egy új mobilról, háztartási eszközről vagy autóról, egyre inkább feledésbe merülnek a szellemi értékek. A tárgyak viszont egyre hamarabb hibásodnak meg, mennek tönkre, így nem maradnak velünk hosszú ideig. 

Hiába a sok csillogó kütyü, mégis úgy érezhetjük, hogy kissé üres az életünk. Mit fogunk így továbbadni az unokáknak és dédunokáknak? Egy telefonról nem lehet sok érdekeset mesélni, ellenben arról, hogy a nagymama és nagypapa hogyan ugrott ki egy repülőből és szállt a város felett önfeledten, na, erről már annál inkább. 

Azért megfogható nyoma is marad az élménynek

Az alapcsomagon kívül minden ugrás esetén kapunk videót és fényképeket is az ugrás után, így kézzelfogható emlékünk is marad a tandemugrás hihetetlen élményéről. Így mesélés közben meg is mutathatjuk szeretteinknek, hogy mit éltünk át.