Ez a hét sem telt izgalmasabban, mint a múlthét, legalábbis nem videojátékok megjelenése terén, de még így sincs okunk a panaszkodásra. Lehet, hogy AAA-kategóriás program nem akadt a horgunkra, de az a pár kicsi, ami a cunami előtt jön, arra érdemes lehet odafigyelni.

Project Warlock

Fantasyvel kezdődik, mitológiával folytatódik, és sci-fivel ér véget. A Project Warlockba megpróbáltak minden bezsúfolni, amit csak el lehet képzelni, ezzel egyetlen játékban kínálva egy egész sorozatnyi retró lövöldözést. A Project Warlock egy rendkívül jól összerakott Heretic-/Hexen-klón, amely temérdek újítással és modernizálással éleszt fel egy nem elfeledett, de már csak az emlékekben létező korszakot.

Demon's Tier+

Thosgar, a gyűlölt király egy démoni rituálé folyamán még szörnyűbb lénnyé vált, aki elpusztította az emberiség javát és szörnyekkel népesítette be a világot. Mit ad isten, mi lehetünk a hősök, akik megmentik a világot az őrült démonkirálytól és mindent felemésztő szörnyetegeitől.

Beyond Blue

Fedezd fel a tengerek élővilágát, ússz a hatalmas bálnákkal és a játékos delfinekkel együtt, illetve nézz meg újabb és újabb területeket ebben a rendhagyó, az életet bemutató videojátékban, azaz a Beyond Blue-ban.

Evan's Remains

Miután a zseni Evan eltűnt, évek teltek el, hogy végül egy levél értesítse Dysist, akinek innentől a feladata az, hogy megtalálja az elveszett fiút. Útja számos rejtélyen és fejtörőn át vezet, egy különleges kaland során.