A Dovetail Games elsősorban közlekedési szimulátorairól ismert, hiszen a brit cég fejlesztette a Train Sim World-öt, a Flight Sim World-öt, és a Train Simulatort is. Három évvel ezelőtt, 20115-ben már megjelentette az Euro Fishinget, de az nem sikerült túl jól, így a most bejelentett Fishing Sim World-nek mindenképpen felül kell múlnia a cég előző horgászos programját, ha meg akarja vetni a lábát a tó partján. 

fishing-sim-world.jpg

A Dovetail Games a létező legjobb horgászat/halászat szimulátorként jellemzi a Fishing Sim World-öt, ami realisztikus fizikát és hal-AI-t kínál a stílus rajongóinak. A kezdőtől a pro szintig lehet fejlődni, egyre jobb felszerelések által. Egyelőre európai és Észak-amerikai helyszínek vannak megerősítve (pl Lake Boulder Upstate New Yorkban, a Lake Johnson Floridában, de például szerepel a választható tavak között francia vízpart is, vagy az angol Grand Union Canal). 

A Dovetail Games az alábbi hangulatos, de egyetlen másodpercnyi játékmenetet is nélkülöző tratilert tette közzé. A Fishing Sim World szeptember 18-én jelenik meg 40 dolláris áron, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?