Sylvester Stallone-t elsősorban rettenthetetlen akciósztárként ismerjük, mely szerepkört még nyolcvanon felül sem volt hajlandó feladni. A 2000-es évek második felében a Rocky Balboával és a Rambo 4-gyel olyan eposzi visszatérést produkált, ami abszolút ritka Hollywoodban. Akkoriban nem sokan hitték volna, hogy a „kiöregedett” színésznek még van keresnivalója a műfajban, többen fogadtak volna arra, hogy totál nevetségessé teszi magát, mint arra, hogy nem – ő viszont, dacolva a prekoncepciókkal, újra az élvonalba került. Mi több, utána is folyton-folyvást fegyvert vagy kést ragadott, noha az utóbbi években azért már rajta is látszott, hogy talán itt az ideje tényleg feladni a John Rambo és a Barney Ross-típusú hősök megszemélyesítését.

Ehhez a Tulsa King című sorozat remek alternatívát biztosított: Taylor Sheridan és Terence Winter szériájában Sly egy idős maffiózót alakít, akit hosszú börtönbüntetése után leküldenek Oklahoma állambéli Tulsa városába, hogy rendet tegyen, ő azonban ennél nagyobb babérokra tör, és szép lassan a település kiskirályává avanzsál. Az első szezon meg is hozta számára a várt sikert, a folytatás pedig szeptember 18-án startolt a SkyShowtime-on – és ez utóbbi már tényleg akkorát ment, amire érdemes odafigyelni. Épp ezért, Stallone és csapata bejelentette, hogy már dolgoznak a harmadik évadon.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

A színész az Instagramon közölte, hogy készülőben van a következő szezon. „Lelkes vagyok és nagyon büszke is a szereplőgárdánkra, mert a sorozatunk 75%-os növekedést produkált az elmúlt esztendő alatt, ami hallatlan, a második évad pedig 100%-os a Rotten Tomatoeson! Továbbá ez a második legnépszerűbb sorozat a világon, minden streamingszolgáltatást beleértve! Nagyon köszönöm mindenkinek, jelenleg is dolgozunk a harmadik évadon” – írta Sly.

Stallone itt nem állt meg, egy másik posztban is eldicsekedett a sikerrel: a második évad az első hetében több mint 5 millió nézőt hozott. Sőt, a szezonpremier a Paramount+ történetének legtöbb felhasználóját mozgósította (gyk. Amerikában ezen a platformon érhető el a sorozat), szóval elvileg semmi akadály annak, hogy a stúdió berendelje a folytatást.

A Tulsa Királya második szezonjából jelenleg 3 epizód ment le, 7 rész még hátravan, az évadzáró pedig november 17-én jelenik meg.

A borítókép forrása: Collider