A Print Fashion pólónyomtatással foglalkozó cég oldalán nemcsak pólóra, hanem számos más ruhadarabra is kérhetsz egyedi mintát, így kötényre is. És miért ne tennéd? Hiszen így egy igazán exkluzív – mégsem drága – ajándékkal lepheted meg ezáltal konyhatündér ismerősödet.

Milyen minták közül választhatsz?

Hogy segítsünk dönteni, röviden összefoglaljuk, hogyan működik a kötény rendelés. Nos, először is a mintát kell kiválasztanod, ami nem lesz könnyű, ugyanis jelenleg több mint 35000 grafika található az oldalon.

Érdemes szűkíteni a keresést, például témakörök szerint. A Gasztró kategóriában sokféle, étellel-itallal kapcsolatos rajzot találsz, kezdd itt a nézelődést! Célszerű lehet még szétnézni a Legnépszerűbb minták között is, hiszen ebben a menüpontban is vannak főzéssel kapcsolatos képek.

httpsprintfashionhu-2023-szeptember-cikk2.jpg

Ha azonban konkrét elképzelésed van, akkor beírhatod a keresőmezőbe a kulcsszót, így is kapsz találatokat. Például: grill, szakács, hentes, böllér, főzés, konyha.

Mi kerüljön a kötényre?

A kötényre kerülő minták, feliratok általában igen viccesek, humorosak, és azt fejezik ki, hogy aki a kötényt viseli, igazán jó szakács – vagy legalábbis ő annak tartja magát. Íme, néhány népszerű szöveg, amiket a főzés szerelmesei biztosan díjazni fognak:

  • Minden férfi egyenlőnek születik, de csak a legjobbak lesznek szakácsok.

  • Az én konyhám, az én szabályaim!

  • A konyha ördöge

  • Apa grill király

Ha netalán csapatversenyre neveztek be egy disznóvágáson, akkor keress bölléres feliratokat vagy olyan rajzot, amin malac látható. Ez a témakör is nagyon népszerű az oldalon.

Mi a következő lépés?

Ha megvan a kiválasztott minta, akkor add meg, hogy most ne pólóra, hanem kötényre kerüljön. Maga a kötény lehet fekete és fehér is.

Egy tipikus henteskötényről van szó: azaz melles változatra fog kerülni a rajz. Ez egy nyakba akasztható, zseb nélküli, uniszex kötény, ahol a minta a mell előtti részen lesz látható.

A kötény anyaga 100% pamut, a pántok is ebből vannak. A ruhadarab teljes hossza 87 cm, a szélessége 60 cm – csak sztenderd méretben kapható.

Rendeld meg könnyedén a kötényt!

Ha kész vagy a beállításokkal, egyszerűen, pár kattintással megrendelheted az egyedi darabot. Ha azonban kiegészítenéd a rajzot, vagy személyre szóló szöveggel látnád el a kötényt, esetleg céged saját logóját is megjelenítenéd rajta, akkor a Tervező menü segítségével megteheted!

A Print Fashion oldalán igazán különleges pólók és egyéb kiegészítők állíthatók elő így percek alatt. Ha ajándékba lesz a kötény, választhatsz mellé egyedi feliratos bögrét, netán hűtőmágnest is.

Láthatod tehát, hogy igazán könnyű meglepni ismerőseidet – és akár magadat is – egy személyre szabott ajándékkal: a lényeg, hogy jól válaszd meg a mintát!