Alig ért véget a halloween alkalmából rendezett Steam-akció, máris készülhetünk a következőre, legalábbis, ha igaz az, ami egy, a Redditre kiszivárgott e-mailben olvasható. A Valve ugyanis szétküldött egy levelet a fejlesztőknek, amiben az év utolsó két akciójáról tájékoztatta őket, s bár az e-mailban szerepel, hogy „kérjük, ne hozzák nyilvánosságra a dátumokat”, valakinek mégis elkerülte a figyelmét a piros betűs rész.

Szóval, az állítólagos dátumok -- mert ugye a Valve-nél csak egy dolog biztos: egyszer majd lesz Half Life 3 vagy Episode 3 -- november 27-től december 3-ig, ez az őszi akció időintervalluma. A karácsonyi leárazás pedig december 19-től január 2-ig fogja majd diétára a pénztárcánkat.

steam-autumn-christmas-sale.jpg

A levélből mindemellett azt is megtudhatjuk, hogy ezúttal is lesz Daily Deal, Flash Sale és Voting Promotion, amelyeknek hála még tovább csökkenhetnek egyes játékok árai -- persze a megszokott korlátozott időtartamig. Ráadásul, mivel ennyire rövid idő választja el egymástól a két akciót, így a csökkentett árak ugyanazok lesznek.

Már persze, ha tényleg valódi az e-mail. Egy Reddit felhasználó szerint az. A szivárogtató egy orosz fejlesztő volt, aki a Steamen és néhány fórumon tette közzé, valamint elküldte eme felhasználónak is.