• Június 15-én indul a Spellweaver nyílt bétatesztelése
  • Egy free-to-play online kártyajáték, ami a Hearthstone-nal és a Magic: The Gatheringgeé szál ringbe
  • A program négy éve készül
  • Még idén meg fog jelenni a Steam kínálatában
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Nem könnyű labdába rúgni az online kártyajátékok piacán a Hearthstone és a Magic: The Gathering mellett, a Dream Reactor csapata azonban úgy véli, hogy tud magának egy szeletet hasítani ebből a tortából. A csapat a Spellweaver című játékával száll ringbe, ami könnyen megtanulható, de kellően mély taktikai lehetőségeket kínál a stílus szerelmeseinek.

A free-to-play Spellweaver két singleplayer kampánnyal, valamint online multiplayer meccsekkel, bajnokságokkal és ranglétrákkal várja a játékosokat, akik egy gazdag fantasy világból merített, hat kategóriára osztott kártyákból állíthatják össze a paklijukat -- természetesen a felhozatal frissítések és kiegészítések útján bővülni fog. A Spellweaver érdekessége, hogy egy interaktív harcrendszerrel érkezik, amiben ellencsapásokat vihetünk be, nem csak nézhetjük, hogyan zúzzák szét a seregünket. Ezen kívül személyre szabható hősképességek és egyedi tulajdonságok is színesítik a játékmenetet.

A játék immáron négy éve készül, és egy sikeres zárt bétateszt és pénzgyűjtés után, hamarosan bárki kipróbálhatja, ugyanis június 15-én indul a nyílt tesztelés, majd pedig az év folyamán a teljes játék is megjelenik, mégpedig a Steam kínálatában.