A Meridian-szériával befutott Tarsoly Ede, avagy az Elder Games már sok műfajban kipróbálta magát, elvégre míg a megnevezett, két játékot is megért sorozat az RTS-fronton harcolt, a többi program a shmuptól a kártyajátékig már több stílust is kipróbált. Most pedig itt a Gamsecomon bejelentett Soulslinger: Envoy of Death, ami egy western FPS, nem kevés misztikummal és rougelite elemmel, ezzel pedig elmondható, hogy Ede ismét valami teljesen újba vágott bele, a turmix ráadásul kimondottan jól hangzik. Már a történettel együtt, ami szerint a Limbo legveszélyesebb lelkeként, a halál követeként harcolhatunk és fejleszthetjük karakterünket, miközben számos NPC-vel is összetalálkozhatunk.

pcguru-soulslinger-envoy-of-death-early-access-elder-games-headup-tarsoly-ede-fps-roguelike-western-limbo-t.jpg

A szokás szerint a Headup Publishingnél megjelenő lövöldözős játékban a gyors tempójú, történetvezérelt, western-fantasy világban számos hűséges szövetségest és karizmatikus gonosztevőt ismerhetünk meg, a történet pedig igazodik ahhoz, amit a játékos tesz és választ. Először persze mindezt PC-n, Early Access-ben lesz lehetőségünk kipróbálni, méghozzá pontosan egy hónap múlva, december 14-én. 

A korai hozzáférés nagyjából egy évig tart, persze a visszajelzésektől függően, a tartalom pedig az első verzióban nagyjából az egyharmada a végleges változatban lévőnek. Mivel a fejlesztés során a három fejezet közül a második is beépül a korai változatba, aminek a legvégén esélyesen az árai is növekszik, ha valaki kedveli Ede munkásságát, vagy éppen magát a zsánert, akkor támogassa az indie stúdió munkáját! Vagy várja meg a véleményünket, mert ahogy mindig, természetesen írni fogunk az Elder Games játékáról.