Rosszul áll az Atari szénájaHiába volt Neverwinter Nights 2, hiába volt reklámkampány, a cég bevételei közel ötven százalékot estek, ez pedig elég rossz fényt vet az eljövendő játékokra. Lehet, hogy elkapkodott volt ennyire erőltetni az Obsidiant, ennyire siettetni a szerepjáték folytatását? Mindenesetre az tény, hogy ha a készülő címek – mint például a Test Drive Unlimited – nem sikerülnek fényesre, igen komoly válság előtt áll a valaha szebb napokat látott kiadó.

Szerkesztés: elnézést kérünk, a hír igaz, de pontatlan. A pontosítást ]{redenc kollega tollából érkezett, és a kommentek között is megtalálható volt, idéznénk:

]{redenc: ...azért tegyük hozzá, hogy ezzel együtt viszont a nettó veszteségek csökkentek, a negyedéves 4,8 millió dollárról 0,7 millióra, a három negyedévben összesítve pedig 62,8 millióról 7,5 millióra - tehát nem olyan szörnyű a helyzet, sőt, ez inkább bíztató. Ráadásul most jönnek a húzócímek, épp az utolsó negyedévre tolva, hogy helyrebillentsék a mérleget (TDU mellett a Xbox 360-as Bullet Witch, meg a PSP-s új Dragon Ball játék).