Ugyan ezerszer leírtuk már, és a világháló is ettől hangos majdnem három hete, de a tisztánlátás kedvéért álljon itt még egyszer: a Marvel Studios visszahozza Robert Downey Jr.-t az MCU-ba, viszont ezúttal nem Tony Stark, alias Vasember szerepében, hanem az Multiverzum Saga következő nagy főgonoszaként, Doctor Doomként. Kevin Feige-ék meglepő döntését még mindig emészteni kell, ugyanakkor a színész korábbi ikonikus karakterét sem hagyja teljesen magára: a Disney őrá építi fel az Avengers Campus legújabb, Stark Flight Lab nevű attrakcióját, amiben természetesen a sztár is részt vesz.

A múlt hétvégén megrendezett D23 expón jelentették be, hogy milyen újdonságokra számíthatnak majd a Disney vidámparkjait felkereső látogatók. Az Anaheimben, Orlandóban, Párizsban, Tokióban, Hongokban és Sanghajban üzemeltetett szórakoztató központok egy rakás új játékkal várják az embereket. A Walt Disney World Magic Kingdom névre keresztelt mágikus királyságban saját területet kapnak a gonoszok, a Disney’s Hollywood Studiosban két Verdák inspirálta helyszínre is ellátogathatunk, valamint a Szörny Rt. városában is sétálgathatunk majd, az Animal Kingdom kínálatában helyet kapnak Indiana Jones és Encanto témájú játékok, valamint új kalandokat lehet átélni A hercegnő és a béka mocsárvilágában is. Kaliforniában egy Avatar franchise-ra épülő attrakcióval találkozhatunk, Hongkongban és Sanghajban Pókemberre, Párizsban Az oroszlánykirályra alakítanak ki egy dedikált területet, továbbá a történelemben először elevenedik meg a vállalat alapítójának, Walt Disney-nek a digitális mása. A továbbá részletekről a BlogMickey oldalán olvashatunk.

Ami a marveles kontentet illeti, a Disneyland két Bosszúállók témájú attrakcióval készül, ezek egyike a fent említett Stark Fight Lab, amelyben páros ülésben foglalhatnak helyet a látogatók, akiket aztán egy robotkar jól megpörget. Az Instagramon megosztott képen maga Robert Downey Jr. is kipróbálta a mókát.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MCU - The Direct (@mcu_direct) által megosztott bejegyzés

Az Avengers Campuson helyet kap az Avengers Infinity Defense is, ahol a látogatókat számos emlékezetes helyszínen vezetik majd végig a Thanos elleni küzdelem közepette. Az építkezés várhatóan jövőre kezdődik.