A nagy címek ezen a héten kimenőt kaptak, indie fronton azonban szerencsére most sem maradtunk újdonságok nélkül - többek között a tavalyi év egyik népszerű PC-s megjelenése is ellátogatott PS4-re. Íme a heti játékmegjelenések a PS Store-ról!

retro-minden-mennyisegben-heti-ps-store-megjelenesek.jpg

Ion Fury

Az Ion Fury nem mindennapi élményt nyújt az FPS-rajongóknak, hiszen a Build motor képében egy több mint két évtizedes technológia módosított verzióját használja. Emiatt lényegében a Duke Nukem 3D újkori spirituális utódjának tekinthető, természetesen modern játékelemekkel megspékelve, melybe a tavalyi PC-verzió után most végre PS4-en is belekóstolhatunk. Ajánlónkat itt olvashatjátok.

Huntdown

Úgy tűnik, ez a hét abszolút a retro jegyében telik, a Huntdown ugyanis nemcsak a 16-bites éra oldalnézetes akciójátékait idézi meg, hanem egyben a nyolcvanas évek akciófilmjeit. Maga a játékmenet persze itt is átesett némi modernizáláson, így pörgős és változatos akcióra számíthattok - igény szerint akár kétfős kooperatív felállásban.

Thy Sword

Ha már retro, akkor nyomjuk keményen, a Thy Sword ugyanis még a fenti címeknél is régebbre nyúl vissza a látvány tekintetében. Ami pedig a játékmenetet illeti: egy procedurális pályákkal dolgozó, roguelite-elemekkel megspékelt hack and slash akciójátékról van szó, melyben a választható hősök egyikével kell legyőznünk a zsarnok uralkodót.

További megjelenések

Ha valaki esetleg még mélyebbre túrna a radar alatt mozgó címek tengerében, akkor az alábbi újdonságok közül is válogathat.