Rejtélyes domént foglalt le a Blizzard

November 26-án megvásárolta a ProjectPlackstone.com domaint a Blizzard, de egyelőre senki sem tudja, hogy miért. A hatalmas játékbirodalom előtt egy texasi magánszemély nevén volt az oldal, de már egy éve nem hosszabbította meg a szerződését, így a Blizz minden további nélkül lecsaphatott rá. A címhez egyébként még nem tartozik semmilyen működő webszájt.

A rajongók persze máris elkezdtek összeesküvés-elméleteket gyártani. A Project Blackstone a legtöbb játékos szerint a World of Warcraftban található Blackstone Span hídra utal, mely Tol Baradot és a Tol Barad Peninsulát köti össze Azeroth földjén. De itt véget érnek az ismert párhuzamok, szóval kár újabb WoW-kiegészítőt szimatolni.

Akármiért is vette meg a Blizzard a domént, minden bizonnyal jó oka volt rá, noha fontos megjegyezni, hogy a különböző kiadók és fejlesztők gyakran olyan címeket is lefoglalnak, amik csak hasonlítanak bizonyos munkáikra. A csapat jelenleg is dolgozik egy titokzatos MMOG-n: ez lesz a WoW utódja, a Titan kódnevű projekt, ami minden téren felülmúlja majd elődjét.